Kirjoittaja Aihe: Arktinen Hysteria 2006  (Luettu 2743 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa hnpilot

  • Aloitteleva jäsen
  • *
  • Viestejä: 5
Arktinen Hysteria 2006
« : Helmikuu 09, 2006, 14:55:57 »
Padasjoen Lentokerholla on ilo kutsua kaikki ilmailusta kiinnostuneet kevätauringon paisteeseen Padasjoen Laivasatamaan Arktiseen Hysteriaan 11.-19.3.2006.

Jäällä ja satamassa on paljon niin ilmailullista kuin muutakin ohjelmaa. Tapahtuma on kaiken muun hyvän lisäksi täysin maksuton.

Paikalle pitäisi päästä myös ilmateitse - mikäli olot vain sallivat, tehdään jäälle kiitorata. Näin on aikaisempina vuosina lähes aina onnistuttu tekemään).

Jos tulet jollain ilmakulkuneuvolla, suosittelemme lämpimästi ottamaan etukäteen yhteyttä joko Saarisen Taistoon  (taisto.saarinen ät padasjoenlentokerho.fi ja/tai allekirjoittaneeseen hannu ät padasjoenlentokerho.fi).  Itse asiassa ottaisimme mielellämme ilmoittautumisen lentäen tulevilta ml. arvion saapumisajasta, jotta voisimme tarvittaessa ilmoittaa mahdollisista olosuhdemuutoksista sekä muutenkin osata odottaa tulijoita.

Tässä on erinomainen mahdollisuus tehdä pr:ää omaan harrastusalan tiimoilta - olipa se siten lennokki tai ihmisen kanssa lentävä laite tuulettimella tai ilman (liidin, purjekone, mopu, experimental, perinteinen moottorikone, laskuvarjo, helikopteri...) :) Paikalle on arviomme mukaan saapumassa melko mittava yleisö - etenkin niinä kahtena viikonloppuna, vaikka paikalla ollaan joka tapauksessa myös arkipäivinä.

Jos jääolosuhteet ovat otolliset, kiitorataa on joka suuntaan kilomteritolkulla, joten kyllä sinne mahdutaan.

Yhteydenottojanne odotellen

Padasjoen Lentokerho

psta Hannu Niemi

 

Powered by EzPortal