Kirjoittaja Aihe: OY DG-PRODUCTS AB, Espoo  (Luettu 5737 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Dick Gylfe

  • Aktiivijäsen
  • *
  • Viestejä: 55
OY DG-PRODUCTS AB, Espoo
« : Helmikuu 24, 2014, 11:35:27 »
Maahantuonti ja myynti:

- AutoGyro GmbH gyrokopterit
- Ramphos lentoveneet
- Powrachute PPC:t
, Powered ParaChute, eli moottoroitu laskuvarjo (traikki)
- Henkilökuljettimet (mm Airwheel, Inmotion, Kingsong, Stigo)
- Lynx intercomit, headsetiti, kypärät ym
- Gerbing 12V ja 7V lämpövaatteet
- StarCompany strobot, mittarit, radiot ym, ym
- Flytec, Bräuniger, Volirium monitoimimittarit
- Full Lotus ilmatäytteiset kellukkeet
- DUC, IVOprop, Powerfin potkurit
- Tarvikkeet ym, ym


Saksalainen AutoGyro GmbH on maailman johtava gyrokopterivalmistaja joka valmistaa erittäin korkealaatuisia gyrokoptereita. Malleja löytyy sekä avo- että katetulla ohjaamolla. Lisävarusteena saa pyörien tilalle Full Lotus kellukesarjan!

Lentovene on venerunkoon rakennettu ns trike, eli painopisteohjattu moottoroitu liidin. Koska Ramphosin runko, eli venealusta, on alusta asti suunniteltu nimenomaan Ramphosta varten, eikä ole jostain tavallisesta veneestä muunneltu versio, on se erittäin tukeva mutta samalla sulavalinjainen. Operointi vedessä on sen vuoksi sekä helppoa että turvallista.

Powrachute on yksi USAn tunnetuimpia PPC-valmistajia, joka tekee erittäin laadukkaita 1- ja 2-paikkaisia koneita. PPC on erittäin helppo lentää, ja lennon jälkeen siipi pakataan pussiin muutamassa minuutissa. Helppo siirtää paikasta toiseen pienellä perävaunulla.

Gerbing sähkölämmitteisiin vaatteisiin pukeutuneena et koskaan palele! Gerbing on ehdoton ykkönen lämpövaatemarkkinoilla ja on toimittanut lämpövaatteitaan ympäri maailmaa jo yli 35 vuoden ajan, ja on erittäin hyvin tunnettu esim. motoristien ja kelkkailijoiden keskuudessa. Mallistoon kuuluu sekä 12V:lla että 7V:lla toimivat vaatteet, ja näistä kahdesta tuoteryhmästä löytyy sopivia lämpövaatteita joka lähtöön, olipa harrastuksesi sitten lentäminen, moottoripyöräily, moottorikelkkailu, veneily, metsästys, kalastus, laskettelu, golf tai muuten vaan ulkona luonnossa viihtyminen. Toinen suuri käyttäjäryhmä on henkilöt joilla on huono verenkierto tai muu vastaava sairaus, jonka syystä keho tarvitsee lisälämpöä.

Ota yhteyttä lisätietoja varten!

www.kevytilmailu.com
info(at)dg-products.fi
Puh. 0400-497 440
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 25, 2019, 18:15:00 kirjoittanut Dick Gylfe »

 

Powered by EzPortal