Kirjoittaja Aihe: LUKION ILMAILULINJA ESITTÄYTYY VESIVEHMAAN LENTOKENTÄLLÄ LAUANTAINA 10.5.  (Luettu 3215 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Gerhard Barkhorn

  • Aktiivijäsen
  • *
  • Viestejä: 73
    • Päijät-Hämeen Ilmailu
Lahti-Vesivehmaan lentokentällä järjestetään lauantaina 10.5. klo 12-15 Vääksyn Yhteiskoulun lukion Ilmailulinjan esittelytilaisuus.

Ilmailulinjan opiskelijat ja opettajat kertovat opiskelusta ilmailulinjalla maassa ja ilmassa. Opiskelijoiden opastuksella on mahdollisuus tutustua opiskelussa keskeisenä tukena käytettävään lentosimulaattoriin.

Lento-osaa suorittavat opiskelijat kertovat valinnaisena kurssina suoritettavasta lentokoulutuksesta ja perehdyttävät lento-osalla käytettäviin koulukoneisiin.

Tapahtuman yhteydessä on niin linjasta kiinnostuneiden opiskelijoiden kuin heidän vanhempiensakin (median edustajat tietenkin myös) mahdollisuus suorittaa esittely- ja tutustumiskurssilentoja.

Tapahtuman yhteydessä esitellään myös yleisemmin harraste- ja urheiluilmailua ja tarjotaan kaikille ilmailusta kiinnostuneille mahdollisuus esittely- ja tutustumislentoihin.

Esittelytilaisuuden järjestävät Vääksyn Yhteiskoulun lukion ilmailulinja sekä lukion ilmailuosioiden opetuksesta vastaava Päijät-Hämeen Ilmailuyhdistys yhteistyötahoineen.

Tilaisuudessa järjestetään myös leikkimielinen 'Lyhyen kiitotien laskuharjoittelu' -kilpailu. Kilpaillaan siis siitä kuka saa koneen laskettua pienimpään tilaan.

Tarjolla tietenkin myös makkaraa, limsaa ja kahvia. Tapahtuma siis kaikille avoin, tervetuloa.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 09, 2008, 10:00:06 kirjoittanut Gerhard Barkhorn »

 

Powered by EzPortal