Kirjoittaja Aihe: Purjelentoteoriat Kemissä - info 5.2  (Luettu 2769 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa JuPe

  • Aloitteleva jäsen
  • *
  • Viestejä: 4
Purjelentoteoriat Kemissä - info 5.2
« : Tammikuu 15, 2008, 18:38:08 »
Perämeren Ilmailuyhdistyksen teoriakurssi purjelentäjän lupakirjaa varten alkaa 5.2 2008 klo 18:00 järjestettävällä tiedotustilaisuudella. Tilaisuus järjestetään Kemin Työväenopiston tiloissa Marina Takalonkatu 3:ssa (kulttuurikeskus).

Tilaisuus on avoin kaikille purjelentoharrastuksen aloittamista harkitseville eikä paikallaolo velvoita osallistumaan kurssille. Tiedotustilaisuuden tarkoitus on vastata niihin kysymyksiin joita uuden harrastuksen aloittamiseen aina liittyy ja rohkaista asiasta kiinnostuneita mukaan. PIY:n lennonopettajat esittelevät purjelentoa monipuolisesti ja vastaavat paikallaolijoiden esittämiin kysymyksiin.

Teoriakurssi on loistava tapa ottaa selvää sopiiko purjelentoharrastus sinulle. Kaiken lisäksi se on erittäin edullinen. Teoriakurssin hinnalla saat melkoisen määrän tietoa ja pääset kokeilemaan purjelentoa käytännössä. Kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat myös yhden ilmaisen tutustumislennon. Näin edullisia tarjouksia on vain kerran vuodessa. Tule siis mukaan.

http://www.piy.fi/piyteoriakurssi2008.php

 

Powered by EzPortal