Kirjoittaja Aihe: HUOMIO UPL (B) JA PPL PILOTIT JA NÄIDEN LUPAKIRJATTOMAT KAVERIT  (Luettu 3387 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Petri Hiltunen

  • Vieras
Elokuussakin on vielä ilmailutapahtumaa tarjolla, kts www.tinttilakki.fi

Kyseessä ei ole mikään ryppyotsainen tapahtuma poislukien tietenkin eräs hiljainen pitkänhuiskea kuopiolainen ja suulas tamperelainen joilla torahampaat kasvaa kun näkevät mopon jossa on lisäikkunalla varustettu ovi.. Sorry lukijat, tämä oli inside juttu mutta oli aivan pakko aloittaa psyykkaus jo nyt...

Katsojat ja kuvaajat pääsevät tällä kertaa lähelle tapahtumia koska nyt ei tarvitse repiä housujaan panssariaitaan...poislukien kuppilan aidasta ehkä käsiin jäävät tikut.

B-Ultrat mukaan! Jysky, beaverillakin voit osallistua jos saat sen pysymään taivaalla noin 1,5h  minimi 60KTS IAS nopeudella.

Muistakaa että ette välttämättä edes tarvitse lupakirjaa osallistuaksenne vaan riittää kun koppaatte kiinni jostakin pilotista jolla on mahdollisuus saada kone käyttöönsä, ilmottaudutte ralliosuuteen ja käskette kuskia lentämään määräpäivänä Räyskälään. Tietty SIL jäsen tarvitsee olla koska kyseessä SIL alainen tapahtuma. Tosin ei lainkaan huono juttu esim vakuutusturvan kannalta.

Se että ei tunne lajia on äärest huono tekosyy olla osallistumatta koska paikanpäällä siis järjestetään tarvittaessa ennen tapahtumaa opastusta lajiin ja tutustumisen voi aloittaa esim Oripäässä 2.6 kts http://www.turunlentokerho.fi/ -> tapahtumat sekä Sunny Nights Fly In tapahtumassa.

Kerhot voivat halutessaan järjestää  omia harjoittelutapahtumia  ja neuvomme tarvittaessa tapahtumien suunnittelussa kts www.tarkkuuslento.net

Suurin osa lajin nykyisistä harrastajista on aloittanut osallistumalla juuri tähän tapahtumaan eli ei kannata antaa tapahtuman tittelin nostaa osallistumiskynnystä!

Olisi kiva nähdä miten FK9 tai Savage sopii lajiin... olisiko sellaisia tulossa?

 

Powered by EzPortal