Kirjoittaja Aihe: OY DG-PRODUCTS AB, Espoo  (Luettu 6289 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Dick Gylfe

  • Aktiivijäsen
  • *
  • Viestejä: 55
OY DG-PRODUCTS AB, Espoo
« : Tammikuu 06, 2004, 19:11:34 »
Maahantuonti ja myynti:

- AutoGyro GmbH/HTC gyrokopterit
- Polaris FIB 582 lentoveneet
- Powrachute PPC:t
, Powered ParaChute, eli moottoroitu laskuvarjo (traikki)
- Segway henkilökuljettimet
- Muut henkilökuljettimet (mm Airwheel, Ninebot, Inmotion, Kingsong, Stigo)
- Lynx intercomit, headsetiti, kypärät ym
- Gerbing 12V ja 7V lämpövaatteet
- StarCompany strobot, mittarit, radiot ym, ym
- Flytec monitoimimittarit
- Full Lotus ilmatäytteiset kellukkeet
- DUC, IVOprop, Arplast, Powerfin potkurit
- Tarvikkeet ym, ym


AutoGyro GmbH on saksalainen yhtiö joka valmistaa erittäin korkealaatuisia gyrokoptereita. Malleja löytyy sekä avo- että katetulla ohjaamolla. Lisävarusteena saa pyörien tilalle Full Lotus kellukesarjan!

FIBejä on valmistettu jo yli 1.500 kpl. ja niitä näkeekin ympäri maailmaa, ja esim. Ruotsissa FIB on ollut eniten myyty lentokone jo monta vuotta peräkkäin! FIB on mullistanut trikemarkkinoita, ja FIBin ansiosta vesitasolentämisestä on tullut todella helppoa/turvallista, ja on nyt jokaisen ulottuvilla! Lisävarusteina mm pyörät ja sukset. FIB on 2-paikkainen ja tuotevalikoimasta löytyy myös amfibioversio jossa veneen rungossa alaslaskettavat pyörät.

Powrachute on yksi USAn tunnetuimpia PPC-valmistajia, joka tekee erittäin laadukkaita 1- ja 2-paikkaisia koneita. PPC on erittäin helppo lentää, ja lennon jälkeen siipi pakataan pussiin muutamassa minuutissa. Helppo siirtää paikasta toiseen pienellä perävaunulla.

Gerbing sähkölämmitteisiin vaatteisiin pukeutuneena et koskaan palele! Gerbing on ehdoton ykkönen lämpövaatemarkkinoilla ja on toimittanut lämpövaatteitaan ympäri maailmaa jo yli 30 vuoden ajan, ja on erittäin hyvin tunnettu esim. motoristien ja kelkkailijoiden keskuudessa. Mallistoon kuuluu sekä 12V:lla että 7V:lla toimivat vaatteet, ja näistä kahdesta tuoteryhmästä löytyy sopivia lämpövaatteita joka lähtöön, olipa harrastuksesi sitten lentäminen, moottoripyöräily, moottorikelkkailu, veneily, metsästys, kalastus, laskettelu, golf tai muuten vaan ulkona luonnossa viihtyminen. Toinen suuri käyttäjäryhmä on henkilöt joilla on huono verenkierto tai muu vastaava sairaus, jonka syystä keho tarvitsee lisälämpöä.

Ota yhteys lisätietoja varten!

Demokoneemme: AutoGyro MTO Sport gyrokopteri Full Lotus kellukkeilla, Segway i2 ym henkilökuljettimet. Lämmin esittelyhalli!

www.kevytilmailu.com
info(at)dg-products.fi
Puh. 0400-497 440
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 08, 2016, 14:04:25 kirjoittanut Dick Gylfe »

 

Powered by EzPortal