Kirjoittaja Aihe: Lapinlahden Ilmailjat r.y. KEVÄTKOKOUSKUTSU  (Luettu 3287 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Tapani Kokkonen

  • Superkirjoittelija
  • *
  • Viestejä: 112
Lapinlahden Ilmailjat r.y. KEVÄTKOKOUSKUTSU
« : Maaliskuu 20, 2007, 17:24:51 »
Kokouskutsu

Lapinlahden Ilmailijat r.y.n sääntömääräinen kevätkokous pidetään sunnuntaina 1.4.2007 kello 13 alkaen Lapinlahden lentopaikalla. Kokouksessa käsitellään perinteiset kevätkokousasiat ja samassa yhteydessä linjataan tulevaa. Jäsenaloitteet tulee toimittaa johtokunnalle viimeistään 29.3.

Muuta ajankohtaista:
Ikarus-kimpan kokous pidetään myöskin 1.4. samassa paikassa alkaen kuitenkin jo kello 11. Vanhat osakkaat ja uudet kiinnostuneet tervetuloa mukaan.

Kenttä
Kenttä on pidetty aurattuna koko talven. Nyt kun lumet ovat vähenneet, on kentällä rospuuttoa, toiminnassa edellytetään varovaisuutta. Lämpötilan mukaan kenttä voi olla joko jäässä tai pinnalta pehmeä. Olosuhteet vaihtelevat jopa tunneittain.

Konekuulumisia
Kentällä toimii tätä nykyä Ikarus, FK-9 ja Raven. Star pistäytyy aina ajoittain. Keväällä on ainakin kolmen koneen katsastus edessä.
 Uutta trikekimppaa ollaan luomassa. Tarjouspyyntö uudesta Aeroksesta Rotax 912-moottorilla on vetämässä. Kimpan koko ja muoto on vielä täysin auki, mutta se muotoutuu halukkaiden osakkaiden mukaan. Tavoitteena on saada huippukone kohtuullisilla sijoituksilla per osakas.

Myöskin taitolentokelpoisen Renegade- kaksitasoultran  hankkimisesta on keskusteltu, kun hyvä yksilö olisi myynnissä kohtuuhinnalla. Kiinnostuneet kumpaan tahaansa koneporukkaan tulijat, kannattaa tulla kokouspaikalle, väliajoilla puhutaan konehankinnoista. Mukaan haluavat voivat myös ilmoittautua sähköpostilla tai puhelimitse konekimppaan tulostaan.

Tapahtumia
Rakentajien talvipäivät on tänävuonna Iso-Valkeisella Kuopiossa 24-25.3. Tarkempi ohjelma netissä. Kannattaa osallistua! Hyödyllistä tietoa kaikille lentäjille.

Aero- messut Saksassa ovat taas 19-22.4. Siellä on esillä koko harrasteilmailun laaja kenttä. Joitain jäseniämme on lähdössä ja mukaan voi vielä päästä. Tästäkin netissä enemmän.

Toimintaa
Teoriakurssi Kaskikuusen kansalaisopistossa alkaa olla lopuillaan, lentokoulutukset pyörivät täyttä päätä. Myöskin tyyppikoulutuksia ja kertausta on saatavilla tarpeen mukaan. Pientä opettajapulaa on edelleen, mutta eteenpäin mennään. Kerhoillat torstaisin kello 16-18 ja sunnuntait kello 12-17 ovat pyörineet entiseen malliin.

Kerhon nettisivuilla efll.net on myöskin keskusteluosio, kirjautumalla sisään, sinne voi vapaasti lisätä haluamiaan keskusteluja.

Tervetuloa kokoukseen päättämään harrastuksesi tulevaisuudesta!

Tapani Kokkonen siht.
tapani.kokkonen ät pp.inet.fi

 

Powered by EzPortal