Nummijärvi ly In 2018

Aloittaja SamiM, helmikuu 15, 2018, 18:36:55

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

SamiM

Järjestyksessään 16. Nummijärvi Fly In järjestetään 9-11.3.2018 Kauhajoen Nummijärvellä.

Nummijärvi Fly In on Kauhajokelaisen kevytilmailuyhdistys Air Pilot ry:n järjestämä koko perheen tapahtuma jossa on esillä lähes kaikkia ilmailun lajeja.

Talvilentokauden päätapahtuma on samalla monille lentokauden avaustapahtuma. Parhaimmillaan hyvän lentosään vallitessa jäälentopaikalla on viikonlopun aikana vieraillut lähes 60 erilaista ilma-alusta. Lisäksi erilaisia liitimiä, lennokkeja, kuumailmapallo ja laskuvarjohyppääjiä. Jäälle aurataan n.1000 x 60m jääkiitotie, asemataso, rullaustiet, helikoptereiden laskeutumispaikka ja lennokkirata. Suksikoneille on oma laskeutumisalue. Hieman ennen tapahtumaa julkaistaan laskeutumiskartta.

Fly In alkaa perjantaina tapahtuma-alueen rakennustöillä, lentäen saapuvia vastaanotetaan iltapäivästä alkaen. Lauantai on tapahtuman pääpäivä, päivän mittaan on runsaasti aikaa kuppilatiimalle. Alueelta löytyy monenlaista purtavaa, järjestävän seuran pitämä grilli-kahvio sekä leirintäalueen ravintola josta löytyy ruokaa isompaan nälkään. Lentotoiminnan hiljentyessä lauantaina kokoonnutaan kuuntelemaan ilmailuaiheista luentoa. Saunat ovat kuumana luennon jälkeen. Kun sopiva IFR-taso on saavutettu, siirrytään takaisin ravintolaan jossa tarjoillaan elävää musiikkia ja samanhenkistä juttuseuraa. Majapaikkoja löytyy jokaiselle tarvitsijalle leirintäalueelta sekä lähialueen mökeistä.

Tapahtuma päättyy sunnuntaina iltapäivällä.

Toivomme myös ilmailu-alan yrityksiä mukaan tapahtumaan, ilmailusta kiinnostunutta yleisöä tapahtumassa vierailee n. 1000 henkilöä. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä pj. Jari Sivulaan 0500-615089.

Tapahtuman nettisivut löytyvät täältä: https://www.airpilot.fi/flyin

Facebook-sivut tulossa.

Kuvia ja lehtijuttuja edellisistä tapahtumista myös täältä: https://www.airpilot.fi/media

Nummijärvi Camping: http://www.nummijarvicamping.fi/


Tervetuloa!

Sami Mäntyharju 050-5593094

SamiM

Nummijärvi Fly In 2018 lähestyy. Laskeutumiskartta liitteenä.
Viimeisimmät päivitykset löytyvät  tapahtuman Facebook-sivuilta: 
https://www.facebook.com/events/1812247562401625/?ti=cl

SamiM

#2
Laskeutumiskartta sekä ohjelma on julkaistu tapahtuman nettisivuille: https://www.airpilot.fi/flyin
-Käytössä oleva jakso on 123.500 / Nummijärvi jää. Pyritään olemaan kuuntelulla koko ajan mutta käsiradion kuuluvuus jäälle ei aina ole kovin hyvä, käytännössä vasta muutaman kilometrin päästä alkaa kuulua joten ei pidä huolestua jos ei heti saa vastausta.
-Lähestyminen normaali korpikenttä-menetelmällä. Silmät ja korvat auki. Mikäli radion saa kuuntelulle, toisena jaksona kannattaa pitää Kauhajoen (EFKJ) taajuutta 118.450.
-Etelän suunnalta lähestyville: Aluelennonjohto on esittänyt toiveen että Nummijärvelle menevät koneet tekisivät lentosuunnitelman, helpottaisi heidän työtään mikäli lentosäät osuvat kohdalleen. Jämi on vielä suljettuna, kiitotiellä on n.70cm lunta. Suksikoneilla päässee tankille. Lisätiedot Taneli Äikäs 040-5572129.
-Lähin 100ll tankkauspaikka pyöräkoneille on EFSI.



Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod