Ilmailua valtamediassa

Aloittaja jkarjanl, elokuu 05, 2009, 10:55:56

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

jkarjanl

Hei!

Osui Hesarin sivuilta silmiin mielenkiintoinen artikkeli. Ja en tarkoita tuota Peugeotia, vai tuota toista Ranskalaista.. Ja siis nimenomaan tuota videonpätkää mikä siellä on.

http://www.hs.fi/autot/artikkeli/Moneen+k%C3%A4ytt%C3%B6%C3%B6n+syntynyt/1135248116768

Olisi mielenkiintoista kuulla Tomalta tämän jutun taustoista..?


-Janne

Toma

Tuo hesarin juttu oli ihan sattumien summa, pyrkimys on tietenkin aina milloin mahdollista, sada harrasteilmailua näkyviin medioihin ilman että kyseessä olisi onnettomus, pakkolasku tai joku muu häiriötilanne.

Tällä kertaa hesarin kuvaaja ja kirjoittaja Kimmo Taskinen oli katsomassa kenttää tuota pököttijuttua varten, olivat tilanneet sitä alkuperäistä kuvausta varten ranikkovartioston helikopterin pörisemään pökötin yläpuolelle.
Juteltiin hetken Kimmon kanssa, minun lentävän ranskalaisen kylpyammeen vieressä ja päätös oli sitten että se sopikin paljon paremmin kuvauksiin kun hulikupperi  :o

Mainittakon nyt vielä että Yle oli kuvaamassa purjelentoa samana päivänä kentällä, toivottavasti eivät luule että auton kanssa kilpaa lentäminen on ihan normaalitoimintaa  :embarassed:
Puolustukseksi mainittakkoon vielä että oli aivan helskutin puuskainen ja termiikkinen päiväkin vielä, toivottavasti se ei näyttänyt ihan kauhialta.

Raportoi Toma täältä Visbyn vierasvenesatamasta, hitaalla gprs yhteydellä.
Terveisin
Tom Arppe

Toma

BBC One on kuvannut aivan upean luontodokumentin lentävistä ystävistämme. Dokumentin nimi on EarthFlight

Vaikka itse dokumentti kokonaisuudessaan on kiehtova niin meikäläistä kiinnosti eteenkin viimeinen jakso (6/6) missä kerrottiin miten kaikki uskomattomat kuvaukset oli saatu aikaiseksi.
Apuna on käytetty, traikkeja, varjoliitoa, radio-ohjattuja korppikotkia, ultira ja iso märä koulutettuja lintuja jotka osaavat tehdä lentoonlähtöjä lentokoneesta kantaa kameroita ja lentää muodostelmassa erinäisten ihmisten valmistamien kulkuvälineiden kanssa.
Suosittelen lämpimästi jos saatte jostain käsiinne tuota sarjaa näin pimeiden pakkaspäivien iloksi.
Terveisin
Tom Arppe

pimattil

Lainaus käyttäjältä: Toma - helmikuu 02, 2012, 20:59:29
Suosittelen lämpimästi jos saatte jostain käsiinne tuota sarjaa näin pimeiden pakkaspäivien iloksi.

Amazon UK lupaili tätä saatavilla (Bluray) vasta huhtikuun 16. eli toivottavasti pakkaset ovat ohi silloin.
- Pirkka -

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod