Registration Agreement

Jos hyväksyt tässä alla olevat ehdot ja säännöt, valitse "Hyväksyn" ja sen jälkeen rekisteröidy.

Foorumin käyttämiseksi käyttäjiltä edellytetään käyttäjänimi (HUOM! KÄYTTÄJÄNIMI ON OLTAVA VÄHINTÄÄN KOLME (3) KIRJAINTA JA - (MIINUS tai VIIVA) MERKKI EI OLE SALLITTU), salasana ja sähköpostiosoite. Foorumin valvojat eivät ole vastuussa mahdollisista yksityisyyden loukkauksista. Muista, että tiedosta, joka syötetään foorumiin, tulee julkista tietoa. Siksi kannattaa olla varovainen henkilökohtaisten tietojen syöttämisessä muiden nähtäville.

Kun luot tunnuksen itsellesi keskustelualueelle, sinun tulee käyttää oikeaa ja täyttä nimeäsi. Sinun tulee myös rekisteröitymistä varten valita käyttäjätunnus. Käyttäjätunnusta käytetään kirjautumisen yhteydessä, ja koko nimesi näytetään muille foorumin jäsenille profiilissasi ja lähettämissäsi viesteissä.

Jokainen foorumin käyttäjä on velvollinen ilmoittamaan sähköpostitse foorumin valvojalle löytämästään arveluttavasta materiaalista foorumissa.

Foorumin valvojalla on oikeus poistaa tai muokata foorumeihin syötettyä mitä tahansa tietoa, jonka viranomainen, kolmas osapuoli tai ilmailu.org katsoo loukkaavan hyvää tapaa tai lain määräyksiä.

ilmailu.org ei ole vastuussa käyttäjän kirjoituksillaan aiheuttamasta vahingosta kolmannelle osapuolelle, vaan vahingonkorvausvelvollinen on aina vahingon aiheuttanut foorumin rekisteröitynyt käyttäjä.

ilmailu.org ei myöskään ole vastuussa foorumiin syötetyistä linkeistä muille sivuille, eikä niiden sisällöstä. Kuitenkin, foorumin valvojat poistavat arveluttavaa materiaalia sisältävät linkit heti kun he saavat tietää näistä.
 
Foorumin käyttämiseksi selaimessasi on oltava kytkettynä päälle evästeet (cookies), jotta foorumin selaaminen olisi mahdollista ja sisäänkirjautuminen tunnuksillasi onnistuisi.

"Hyväksyn" laatikon valitseminen edellyttää, että olet vastuussa kaikista tiedoista ja tiedostoista, joita käyttäjänimelläsi syötetään foorumiin. Sinun on varmistuttava siitä, että syöttämäsi tiedot eivät ole jonkun toisen henkilön, yrityksen tai yhteisön tekijänoikeuksin suojattua materiaalia. Rekisteröitymällä käyttäjäksi kieltäydyt myös syöttämästä materiaalia, joka on alatyylistä, uhkailevaa, vihamielistä, ahdistelevaa tai hyökkäävää materiaalia toista henkilöä, yritystä tai yhteisöä kohtaan tai seksuaalista materiaalia tai materiaalia, joka rikkoo jotakin lakia.

ilmailu.org:lla on oikeus evätä foorumin käyttöoikeus henkilöltä, joka rikkoo jotakin edellä mainituista ehdoista tai säännöistä tai joka käyttäytymisellään häiritsee foorumin toimintaa tai loukkaa hyvää tapaa.
Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod