Rotax 582 UL

Aloittaja Heneski, maaliskuu 08, 2023, 13:57:11

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Heneski

Tästä Ultrakevyessä viimeksi kiinni ollut moottri. 54 bing kaasuttimet mukaan. Puristukset hyvät.

Ansis

Linda Linda kerro hinta, lauloi Sleepparit aikoinaan.
Koska mun laulutaito on huono, kyselen moottorin ikää ja käyntiaikaa eikä huoltotilannekkaan huonoa tekisi ilmoituksessa.
My mind is willing, but purse is weak.

Martti Mattila

Sorry menee offtopicsin puolelle mutta kahdesti on mulla ollut myynnissä halpa Ultrakevyt lentokone minkä hintapyyntö on ollut julkinen. Sellainen halpa lentokone vetää puoleensa alkoholin lapsenmielistämiä henkilöitä jotka Ytuben innoittamina ajattelevat että tosta vaan lähden lentämään kunhan on kone ja se on nyt saatavissa halvalla. Lentokoulutusta varten ei sentään kannata ryyppäysviikonloppua uhrata. Kone on vielä omassa tallissa ja sillä voin turvallisesti leikkiä lentäjää myöhemmin. Toinen juttu on kuinka lapsellista on yleensä hakeutua johonkin harrasteilmailu lupakirja koulutukseen ja roikkua taivaalla esimerkiksi jollain Motolerche tason vehkeellä. Oikea matkapurjelento on taas jo aivan eri juttu. Itsetehty lentokone näyttää olleen ns. babyboomers ikäkauden juttu kuihtuen pois hyvää vauhtia kun tekijöille valkenee että vanhuus vaimon kanssa yhdessä on jollakin tavalla herttaista. Poistelen nykyisin juttujani viemästä tilaa oikeille asioille. Kuva: Ilmailu=Elefantti olohuoneessa.

Martti Mattila

Mutta toisaalta kuten olemme Ameriikasta oppineet turhakin työ kuten Hodrod autorakennus tai lentokoneen rakentaminen lisää kaupallista aktiviteettia ja sitä kautta työpaikkoja ja verotuloja. Kuitenkin kaljoittelu ja ryyppyreissut oikein ravintolaan on parasta julkisen talouden hoitoa.

Ansis

Nyt olet Martti asian ytimessä!

Joskus kymmenkunta vuotta sitten oli vielä jotain kasariultria päätynyt epämääräisille hahmoille ja he yritti niitä kaupitella kovaan hintaan tyyliin "helposti korjattavissa"
My mind is willing, but purse is weak.

Perttirin

On jäänyt pikkuisen puutteelliseksi ilmoitus, kun ei ole yhteystietoja.
YV:t ainakin kannattaisi katsoa, jos tosissaan meinaa kauppaa tehdä.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod