Nummijärvi Fly In 11-12.3.2023

Aloittaja SamiM, helmikuu 20, 2023, 21:50:58

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

SamiM

Nummijärvi Fly In järjestetään jälleen 11-12.3.2023 Kauhajoella Nummijärven jäällä.

HUOM! Tapahtumapaikka Nummijärvellä on vaihtunut, uusi paikkka on mm. Nummirockista tuttu Salakari, n.2km aikaisemmasta Nummijärvi Campingin rannasta pohjoiseen.

Nummijärvi Fly In on ilmailupiireissä perinteeksi muodostunut lentäjien kokoontuminen ja lentokauden avaus aina maaliskuun toisena viikonloppuna Kauhajoella Nummijärven  jäälentopaikalla. Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran pienimuotoisena kokoontumisajona vuonna 2003.

Lentokerho Air Pilot ry:n toimesta tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta nykyiseen laajuuteensa ilmailijoiden talvilentokauden päätapahtumaksi. Lentosään suosiessa jäälentopaikalla vierailee jopa 50 - 60 ilma-alusta, mm. yksi- ja kaksimoottorikoneita, ultrakevyitä, helikoptereita, autogyroja, riippu- ja varjoliitimiä, paramotoristeja, laskuvarjohyppääjiä, lennokkiharrastajia ja kuumailmapalloja.   

Jäälle tuodaan myös siirrettäviä saunoja, jääkarting-autoja ym.aktiviteettia. Air Pilot ry:n Air Cafesta saatavilla virvokkeita, makkaraa, kahvia ja pullaa. Nummijärven maatalousjärjestön toimesta saatavilla ainakin soppalounas.

Majoitusta on saatavilla mm.Kauhajoen Aronkeitaalla: http://www.aronkeidas.fi/fi/etusivu.html.

Ilmailutapahtuma sijaitsee Kauhajoella Nummijärven Salakarin rannassa, osoite on Nummijärventie 385, 61910 Kauhajoki. Tervetuloa koko perheen voimin! Tapahtuma on avoinna yleisölle la 11.3. klo 10 - 17 ja su 12.3. klo 10 - 16.

HUOM! MIKÄLI JÄÄTILANNE ON HUONO, TAPAHTUMA JÄRJESTETÄÄN KAUHAJOEN LENTOKENTÄLLÄ (EFKJ) LAUANTAINA 11.3 KLO 10-17.

Katso tapahtumasivu: https://www.airpilot.fi/flyin

Facebook: Air Pilot ry, Nummijärvi Fly in 2023

Parkkimaksu 10 € / auto

SamiM

Nummijärvi Fly In 2023 laskeutumiskartta on julkaistu: https://www.airpilot.fi/flyin

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod