Lentokelpoisuuden valvontamaksu.

Aloittaja Martti Mattila, huhtikuu 10, 2022, 14:38:30

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Martti Mattila

Meikäläinen se vaan ei opi tätä Tsaarin aikaista byrokratiaa vaan taloudellista penaltia tulee tyhmyydestä, välinpitämättömyydestä tai jostain tietysti omaa syytä olevasta asiasta.
Nyt mättää tämä lentokelpisuuden valvontamaksusta vapaututuksen saamis rimpuilu. Eli lasku Rekisterissäpidosta 100E. ja Lentokelpoisuuden valvontamaksu 60E. lasku tuli kuluneella viikolla.
En ole saanut Lercheni lentokelpoisuuden jatkotarkastusta aikaiseksi vuonna 2021 eli se on kokonaan lentämätön vuosi. Kuulin parin koneenomistaja kolleegan olleen yhteydessä Trafiin ko. asiaasta mutta heidän neuvottelujensa lopputulemasta ei minulla ole tietoa. Kysyin sähköpostilla Trafista vapautusasiaa, sain tietää että vapautusanomus olisi tarvinnut tehdä kuukauden kuluessa sen lentämättömän vuoden päättymisestä jolloin ei ole lennetty. Eli laskun saavuttua Huhtikuussa on jo myöhäistä. Samoin pitäisi nyt etukäteen, jos olettaa että tänä vuonna ei saa konettaan lentokuntoon tehdä vapautusanomus nyt. No kuka optimistinen ilmailija tuomitsee itsensä maahan loppuvuodeksi kun ollaan vasta Huhtikuussa.
Eli kuusikymppiä meni taas yhteiseksi onneksi niin monen muun kuusikymppisen perään. Toivottavasti Valtio ostaa sillä patruunoita.

hannuvir

Kyllä sinulta Martti meni kokonaista 100 euroo koska nuo mainitsemasi summat ovat toisinpäin, eli lentokelpoisuuden valvonta on 100 e joka palautetaan hakemuksesta jos ei lennetä.
Tarkkana on oltava viranomaisen kanssa nykyisin.
Minä kyllä vielä tekisin palautushakemuksen, tuossa hakemuslomakkeessa
on kohta *Mikäli jo laskutettu, laskun numero*.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod