Kirjoittaja Aihe: Nummijärvi Fly In 7-8.3.2020  (Luettu 26 kertaa)

HL ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa SamiM

  • Superkirjoittelija
  • *
  • Viestejä: 185
  • Oikea nimi: Sami Mäntyharju
Nummijärvi Fly In 7-8.3.2020
« : tänään kello 16:58:34 »
Nummijärvi Fly In on ilmailupiireissä perinteeksi muodostunut lentäjien kokoontuminen ja lentokauden avaus aina maaliskuun toisena viikonloppuna Kauhajoella Nummijärven jäälentopaikalla. Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran pienimuotoisena kokoontumisajona vuonna 2003. Joten tänä vuonna Nummijärvi Fly In järjestetään jo 18. kertaa! Lentokerho Air Pilot ry:n toimesta tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta nykyiseen laajuuteensa ilmailijoiden talvilentokauden päätapahtumaksi. Olemme vihdoin ymmärtäneet että tapahtuma on myös maailman suurin jäällä järjestettävä talvilentotapahtuma joten emme pohjalaisesta vaatimattomuudestamme huolimatta jätä sitä mainitsematta.


Lentosään suosiessa jäälentopaikalla vierailee jopa 60 ilma-alusta, mm. yksi- ja kaksimoottorikoneita, ultrakevyitä, helikoptereita, autogyroja, riippu- ja varjoliitimiä, paramotoristeja, laskuvarjohyppääjiä, lennokkiharrastajia ja kuumailmapalloja. Mukana on myös lentokonesimulaattori edellisvuosien tapaan.


Toivomme ja pyydämme kaikkien eri ilmailulajien edustajia rohkeasti mukaan markkinoimaan lajiaan!


Vuonna 2017 tapahtumaan osallistui 56 ilma-alusta, joista 49 lentokonetta, 3 helikopteria, autogyroa ja 1 kuumailmapallo. Lisäksi suuri joukko laskuvarjohyppääjiä, useita lennokkeja ja kuusi siirrettävää saunaa.


Tapahtumassa on mahdollisuus päästä myös itse lentokoneen kyytiin mm. osallistumalla esittelykurssille.


Järven jäällä lämpiävät myös siirrettävät saunat sekä jäähän on rakennettu avanto!


Lauantaina lentotoiminnan rauhoittuessa lentäjät siirtyvät leirintäalueen ravintolaan kuuntelemaan ilmailuaiheista luentoa Klo 18 - 19. Ilta jatkuu lentäjien rantasaunavuorolla ja ruokaillen. Naislentäjille ja lentäjien vaimoille on järjestetty oma saunatilaisuus läheisen Majaniemen leirikeskukseen aikaisempien vuosien tapaan.


Tapahtuman Facebook- sivuille päivitellään viimeisimpiä kuulumisia ja nettisivuilta löytyy mm. kuvia edellisvuosien tapahtumista.


Osoite autolla saapuville on: Nummijärventie 591, 61910 KAUHAJOKI


Lisätiedot: Air Pilot ry PJ: Johanna Peltoniemi 050 5185138


https://www.airpilot.fi/flyin


https://www.facebook.com/events/451545792181986/Tervetuloa!

 

Powered by EzPortal