Täysin turha lentely.

Aloittaja Martti Mattila, kesäkuu 10, 2018, 01:10:29

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Martti Mattila

Etsin iltapäivälehdistä tietoa Pyhäjoen pakkolaskusta, missä Cessna 150 Exp. oli mennyt katolleen, erehdyin lukemaan erään kommentin uutisen alapuolelta. Kommenti oli "Tuollainen täysin turha lentely pitäisi kieltää jo ympäristösyistä" mieleeni tuli että kaikki täysin turhat yleisötilaisuudet pitäisi silloin myös kieltää, niihin jonotetaan autoilla ja tullaan ehkä kaukaakin. Tällaisia tilaisuuksia on mm. kaikki urheilukilpailut ja pelit, joita tullaan ympäristöstä piittaamatta paikanpääle seuraamaan. Sun muut Suviseurat ja lomamatkat. Pariviikkoa sitten Turun kenttää käytettiin liikennelentäjien koulutukseen läpilaskujen muodossa isolla jetillä, paikallisväestö paheksui kovasti moista liikennettä. On se kummaa että lentokenttää ei saisi olla missään ja lentäjiä ei saisi kouluttaa, mutta heti kun roposet on kasassa lennetään Thaimaahan tai Teneriffalle. Ajatus ei juokse niin pitkälle että nämä asiat ovat jollain lailla on yhteydessä tosiinsa. Ovatko muutkin yhtä ilosella mielellä kuin minä.

Perttirin

Upeeta-mahtavaa!
Seuraavien vaalien jälkeen saattaa tulla muutakin kuin kommentteja turhista asioista. 
Kun kaikenmaailman sammakon suojelijat pääsevät valtaan, alkaa varmaan rajoituksia ja lisäveroja tulla pienlentämiseen, moottoripyöräilyyn, kilpa-ajoihin huviveneilyyn. 
Ihmiselle pitää riittää kävely luonnossa (Helsingin keskuspuistossa) tai patikointi erämaassa (Nuuksiossa). Polkupyörällä pääsee työmatkat ihan hyvin, jos jotkut joutuvat vielä työssä käymään. 
Tuolla pyhitetään sitten ne Thaimaan matkat ja matkustajakoneen saasteet muutaman kerran vuodessa. Pitäähän sitä toki matkustella... 

MikeJ

Ihmisten tekopyhyys tällaisissa asioissa on kyllä surkuhupaisaa. Jos ei ole mitään henkilökohtaista kiinnostusta tai sidosta aiheeseen, niin se on "automaattisesti turhaa".
Vähän kuin ihmiset valittavat eläinkokeista, tajuamatta, että valtaosa käyttämistämme lääkkeistä tai kirurgien anatomian tietämyksestä on eläinkokeiden tulosten ansiota. Kyllä se poliorokote kuitenkin kaikille kelpaa, vaikka koiranmunuaisia Jonas Salk sen kehittämiseen käyttikin. 
Tekniikan- ja logistiikka-alojen työvaatteiden ammattilainen.

Vaatteet hallille sekä pajalle täältä.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod