vakuutus

Aloittaja Finder, toukokuu 10, 2018, 22:29:30

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Finder

Onko suosituksia mistä pyytää vakuutustarjouksia, kun kyseessä amfibio-ultra ja aivan uusi lentäjä?  Tai yleisesti...  Ulkomailta?

Arto

Beta Aviation ApS
Kauppalankatu 4 
FI-45100 Kouvola
Finland
 
Phone:     (+358) (0) 40 83 76 592
E-mail:      [email protected]
Web:        www.betaaviation.fi
Arto

Esa Virtanen

Täältä saa myös ja jonkunmoinen etu on Ilmailuliiton jäsenillä:


RiskPoint A/S

Hammerensgade 4
DK-1267 Copenhagen K

Mobile               +45 20 82 06 50
Telephone         +45 44 45 21 21
Email                
[email protected]
www                  
www.riskpoint.eu

Reijo Österberg

-Reijo Österberg-

hannuvir

Kaikilta edellisiltä pyydetty tarjous ultralle. Edullisin on http://www.aircraft-insurance.co.uk/aviation-form/4594242600
Jos jotain sattuu, korvauskäytännöistä en tiedä.

Renekaattori

Mielenkiintoinen lause tuo että:"Korvauskäytännöistä en tiedä".Mielenkiintoisen siitä tekee se että,kun pyysin tarjousta (Risk-Point) yhtiöltä niin en saanut heiltä millään ilveellä SUOMEN kielisiä vakuutus asiakirjoja.Vaikka pyysin niitä heiltä sen vuoksi että onhan hölmöä maksaa vakuutusta,jos ei kieltä taitamattomana tiedä mitä vakuutus korvaa,vai korvaako mitään.Sillä sanoohan EU:kin että palvelu tulee saada asiakkaan omalla äidin kielellä,eikä mielestäni lentolupakirjan omistaminen edellytä englannin kielen taitoa. Yhtiöltä tuli toistuvasti vain vastauksena että kysele vain muiltakin tarjouksia,niin et heiltäkään saa suomenkielisiä asiakirjoja,miten sitten lienee.....
Aikaisemmin kun suomalainen yhtiö välitti lentovakuutuksia niin heiltä tuli suomenkieliset vakuutus asiakirjat mukisematta.
Vaikka ko.Tanskalais yhtiöllä on asiamies suomessa,niin ei auta lontoota vain tarjotaan...  :stupidme:

Arto

Mainintsemani vakuuttaja palvelee suomeksi, ja on myös joustava jos haluaa muutoksia vakuutukseen.
Arto

Max_hrs

En kyllä usko, että EU määrää kenenkään tarjoamaan palvelua asiakkaan kielellä. Aika harva firma Suomessakaan kaikilla EU:n kielillä pystyy palvelemaan. EU:n päätökset sun muut annetaan kansalaisten omilla kielillä. Englantia ei tarvi osata. Hyödyllistä se toki ois.

Finder

Kiitos vastauksista, beta aviationilta tuli ostettu vakuutus. Kaikista muista paikoista (myös googlen avulla) tuli yhteensä vain yksi tarjous amfibio-ultrakoneelle (ja tämä oli selvästi kalliimpi).  Amfibio-ultra ei näköjään ole suosittu vakuutuskohde...

Pekka

Risk Point ilmoitti tänään ( 6.3.2019 ) etteivät toistaiseksi pysty tarjoamaan vakuutuksia tulevalle kaudelle. Ohessa lainaus s-postista.


"Brexitin ja Lloyd's of London'ssa toimivan vakuuttajanne Tokio Marine Kiln -syndikaatin tekemän päätöksen myötä olla jatkamatta ilmailuvakuutustoimialalla Pohjoismaissa, myös meidän yhteistyösopimuksemme heidän kanssaan päättyy. Tästä johtuen ilmoitamme teille että emme ole tällä hetkellä valmiita tekemään Teille uudistustarjousta ilmailuvakuutusturvaanne liittyen, mistä johtuen määräaikainen vakuutusturvanne päättyy vakuutuksen viimeisenä voimassaolopäivänä."


Onko muille tullut vastaavia ilmoituksia ?
Terv
Pekka

SamiM

Sama ilmoitus tuli.
Mistäs nyt vakuutuksia?

jkettu

Beta Aviationilta on meidän purtsikkavakuutukset, tuoreet prujut tuli juuri toissapäivänä, ei ongelmia.

Rupeli

"Onko muille tullut vastaavia ilmoituksia ?"


Kyllä, "sitä on liikkeellä nyt."

Beta Aviationin sivulta lainaus: "Beta Aviation on ilmailuvakuutuksen asiantuntijayritys ja Lloyd's of Londonin coverholder."
Jotain samaa RiskPointin kanssa...mutta Brexit ei vaikuta vielä...


Toma

Tässä muutamia vaihtoehtoja mihin kannatta ehkä olla yhteydessä jos vakuuttaminen menee hankalaksi, itse ollaan valitsemassa tuo Renomia kun hinnat hieman pompsahti betalla.

https://www.renomia.com/
https://www.hdi-specialty.com/int/en/insurance-solutions/aviation
https://www.jlt.com/haywards

Terveisin
Tom Arppe

hannuvir


Esa Harju

Visicoverilta saa tarjouksen samantien kun on täyttänyt riskikartoituksen.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod