Audoajokortdi

Aloittaja Martti Mattila, helmikuu 05, 2018, 16:39:27

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Martti Mattila

Anteeksi tällaisella köyhyydestä kertovalla kysymyksellä esille tulo, tästä on ehkä jo puhuttu. Poliisi pyytää Lääkärintodistusta täytettyäni 65 v. Rekka ja Onnikka korttiini, jotka enimmäkseen tarpeettomia minulle. Marraskuussa 2016 on tehty kova syyni Ilmailumedikaalia varten, mikä on voimassa. Oletteko saaneet tiedon siirtymään Trafin sisällä Ilmailupuolelta maaliikenne puolelle. Eihän se lääkäri paljon veloita, korkeintaan satasen. Mutta kun sitä varten joutuu peseytymään, niin mieluimin välttäisin. Kiitos vastauksesta.

jkettu

Ei ainakaan vielä viime vuonna osanneet trafin maa- ja ilmapuolen tietokoneet keskustella keskenään.  Ilmailulääkäri kyllä voi kirjoittaa todistuksen myös autopuolelle, mutta se on erillinen paperi ja sitä pitää muistaa lääkäriaikaa varatessa erikseen pyytää.

kopterikuski

Onko kukaan asiaa Trafilta tiedustellut?

JaakkoR

Fligthforumin väestä joku oli kysellyt, ei taipunut viranomaisorganisaatio siihen.

Martti Mattila

Kiitos vastauksista, soitin 0753239999 Ajovarmaan, joka tapauksessa loru loppui siihen että lääkärissäkäynti pitää olla alle 6kk. vanha. Tiedonsiirto ei ehtinyt edes puheeksi.
Martti

Esa Virtanen

Hallintoalamaisena olen pari kertaa onnistunut, kun syntymäpäivä on jouluna ja medikaalin pvm maaliskuun loppupuolella menemällä ilmailulääkäriin helmikuun puolivälin tienoilla, saamaan todistukset (eri lomakkeet tietysti) samalla käynnillä. Niin ja eihän noita vekottimia nyt ajella samalla näöllä vaan tarkastuksessa tuijotetiin eri tauluja :( .

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod