Mistral 582 UL 2 paikkainen ultrakevyt.

Aloittaja Hansakse, marraskuu 07, 2017, 15:07:21

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Hansakse

vaihto asuntovaunu Mailaa: hansakselin(at)gmail.com lupakirjani siinä kunnossä, että, ei ihan joka päivä viiti lentää! ;) ,,joten tässä jouten hyvä kone!
ultrakevyt 2 paikkainen lentokone. vm:1991. Tämä konetyyppi oli mailman suorituskykyisin ultra aikoinaan. Matkanopeus 135km/h..Oikenee itsestään kierteestä varttikierroksen jälkeen. Kokonais lento aika (KLA).260h. Moottori 260h johon uusittu männät, sylinterit tarkistettu, luisti tiivisteet ja laakerit, kumityynyt, kaasuttimien tiivisteet, neulat, asennettu rotax määräystenmukainen paisuntasäiliö, asennettu EGT, jarrylevyt ja palat, pensa hana, ym,ym.. Varusteita. perus mittarivarustus, 2 x kuulokkeet, radio, intercom, 4-pisteen vyöt, pansanpaine, ym.Vaatii vielä Punnituksen, korkeusmittarin aneroidikokeen, ja katsastuksen.!
Runko on hiilikuidulla vahvistettua lasikuitua!. Siipisalot alumiini, siipikaaret puu/conposiitti. Siivet ja peräsimet kangaspäälysteiset, ja menee lujuustarkastuksesta läpi.
Kone on purettuna lämpimässä hallissa Salossa. Valmistaja  ilmoitti  extrame g-force +6- -3, mutta taitolento on kielletty. Nyt erikoistarjous 8500euro.  
lisätiedot. yhteydenotot ensisijaisesti: mailaa, tai txt.
hansakselin(at)gmail.com
0466537264
Ensin jännitti, sitten sitä halus lisää, ja nyt tuntuu et kaikki ne on vähän saman laisia, eri näkösiä vaan??

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod