Malmin korvaaja Virosta

Aloittaja Martti Mattila, elokuu 31, 2016, 22:49:40

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Martti Mattila

Helsinki-Tallinna junatunnelia touhutaan tosissaan, junamatka kestäisi puolituntia ja maksaisi 36 euroa. Mitäs jos Malmin korvaava kenttä laitetaan Viron maaperälle ja koneet Viron rekisteriin. Sieltä olisi matalampi kynnys lähteä kohti Keskieurooppaa, kun vesistön ylitystä ei olisi kynnyksenä. Olisihan tuo metkaa jos junalla ensin 450 kmh. ja sitten Comco c22 100 kmh. Joutuisimme tietysti osittain luopumaan Trafimme antamasta turvasta, kestäisimmekö sen.

Seppo Koivisto

Varasuunnitelmana kannattaa käydä allekirjoittamassa Lex Malmi.
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2106

Martti Mattila

Pidetään kuitenkin nyt kiinni Malmin säilymisestä ja tämä Viro vaihtoehto varasuunnitelmana tai painostuskeinona. USA.ssa Yleisilmailu nähdään taloudellisen aktiviteetin yhtenä lajina, eli raha kiertää sen toiminnan kautta ja synnyttää työtilaisuuksia, eli vähentää työttömyyttä. Sitä sen tähden jotenkin suvaitaan, toisin taitaa olla meillä missä ememmistön diktatuuri jota myös demokratiaksi kutsutaan, tekee lainsuojattomaksi tai alistaa mielivallan kohteeksi pienemmistöjen aktiviteetit. Jonkin lentoonnettomuus uutisen aluskommenteissa joku kirjoitti että pienkoneilla lentäminen pitäisi kieltää, putoaa vielä jonkun talon päälle. Malmin kimppuun käyminen tietysti liittyy tähän kasvukeskusten kasvun kerrannais vaikutukseen.Yhden työpaikan synty luo heti kolme tai neljä kerrannais työpaikkaa. Kannattaa seurata mitkä poliittiset tahot ovat Malmin kenttää tappamassa.

ismonu

Lainaus käyttäjältä: Seppo Koivisto - syyskuu 03, 2016, 13:34:32
Varasuunnitelmana kannattaa käydä allekirjoittamassa Lex Malmi.
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2106

Ei kyllä yhtään hullumpi idea. Samaan syssyyn Viron e-kansalaisuus ja firmahan siellä jo onkin kirjoilla. Muutollekaan montaa estettä ole.

esa99

Tuo kuulostaa kyllä hyvältä idealta kaiken kaikkiaan.

timok

Ei tuo minusta yhtään hullumpi idea ole..

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod