Lentotoimintailmoitus 2014

Aloittaja Asteroid, tammikuu 29, 2015, 21:34:50

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Asteroid


Täytin ja postitin lentotoimintailmoituksen vuodelta 2014, tänään oli viimeinen postiinjättöpäivä. Sähköisenä menisi vielä huomennakin. Mutta mutta, täyttäessäni huomasin lomakkeella uuden tietosarakkeen, lentojen lkm. Tämä tieto täytyykin laskea vanhoista matkapäiväkirjoista nykypäivään saakka, aiemmin on tarvinnut ilmoittaa lentotunnit ja laskujen lukumäärä. Trafilta ei loppupäivästä saanut ketään kiinni eikä soittopyyntöönkään vielä vastattu. Kaikkia matkapäiväkirjoja ei ollut käytettävissä ( 0,5 km auraamatonta tietä sekä jäätyneet hallin ovet ) joten laitoin muihin tietoihin että tämä tieto tulee vuoden 2015 lentotoimintailmoitukseen. Joutuiko tämän kanssa kukaan muu ylimääräisiin töihin ?

 Terveisin Pekka K


https://lomake.fi/forms/pdf/TRAFI/LU3306/fi

mattir

Tuo lentojen lkm oli ainakin jo viime vuonna sähköisessä lomakkeessa. Tiedä sitten millä tarkkuudella noita käsitellään kun kyseessä tilastoon menevä data.
Näköjään Trafi ei ole tuota viimeistä jättöpäivää ilmoittanut suositusten mukaisesti eli selkeästi:
http://www.kotus.fi/index.phtml?i=632&s=2613

"Hallintopäätöksissä ilmaus mennessä tulkitaan nykyään niin, että mainittu päivämäärä kuuluu mukaan jaksoon eli 21.3. mennessä on sama kuin viimeistään 21.3. "

Jos perjantaina tarvii sähköisetkin ilmoitukset tehdä niin tulee mullekkin kiire... Itse tulkitsin tuon edellä olevan ohjeen mukaan eli 31.1 lauantainakin kerkiää vielä sähköiset ilmoitukset tehdä. Vai olenko väärässä?

Asteroid

2013 sekä aiemmissa lentotoimintailmoituksissa kysytään sen vuoden lentojen lkm. 2014 ilmoituksessa lisäksi kaikkien lentojen lkm koneen historian alusta, eli lomakkeeseen on tullut pari pientä saraketta lisää. Tätä lukua ei ole koskaan aiemmin seurattu eikä sille ole matkapäiväkirjassa edes paikkaa. Se täytyy manuaalisti laskea kaikista kirjoista rivi kerrallaan. Sähköisen ilmoituksen voi tietenkin jättää La 31.1.2015 vuoden 2014 osalta (sähköisessä ilmoituksessa ei katsota olevan päivänkään viivettä)

Terveisin Pekka K

Asteroid

#3
Tänään Trafilta soittivat, muutos on tosiaankin lomakkeeseen tullut. Jatkossa kysytään myös koneen lentojen kokonaislukumääriä. Jos ei kaikkia kirjoja ole tällähetkellä saatavissa niin ei kuulemma ole vakava puute jos tämä tieto 2014 lentotoimintailmoituksesta puuttuu, lisätietoja sarakkeeseen voi laittaa huomautuksen jos näitä tietoja ei nyt ole saatavilla. Seuraavaan nuo täytyy laskea. Joten hauskoja hetkiä matkapäiväkirjojen kanssa.

Terveisin Pekka K

Jari Lindevall

Pitänee täyttää ko. lomake tämän päivän kuluessa, kiitos muistutuksesta.

Asteroid

Lentotoimintailmoitus 2016
Ei tullutkaan Trafilta kirjettä tästä asiasta. Tajusin vakuutuksia uusiessa että tämä on tekemättä, viimeinen jättöaika 15.2.2017.
Voi tehdä nykyään helposti sähköisenä, koneen tunnus ja valmistenumero tunnistautumiseen. Tuliko muillekaan kirjettä ?
https://www.trafi.fi/tietoa_trafista/yhteystiedot/lentotoimintailmoitus

Terveisin Pekka K
Edit, muutin jättöajan vuosiluvun oikeaksi.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod