Air Navigation Pro

Aloittaja Toma, lokakuu 16, 2012, 18:19:08

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 2 Vieraat katselee tätä aihetta.

EHa

Heitin kysymyksen hieman huonosti muotoiltuna.
En ole mitenkään hyvin perehtynyt Air Navigation Pron käyttöön mutta ihmetyttää hiukan mitä karttapohjasta saa näkyviin.
Minulla on uusimmat kartat, tabletti on Samsung 10 tuumainen.
Ilmatila-asetuksilla tarkoitin sitä että näyttöön piirtyy sekä uudet että vanhat lähialueet.
Kun tökkään sormella lähialuetta niin esim. EFTUn kohdalla aukeaa info-luukku missä sanotaan "EF TSA 202  Upper...Below   ja TURKU TWR 118.3   Upper 1500 ft  Below SFC.
Tämähän vanha tieto, karttapohjassakin lukee EFTU CTR SFC-1700.
Jos poistan näytöstä CTR  ( maapallo - Airspaces - CTRs ) niin tökkäämällä lähialuetta en saa kuin tuon EF TSA 202 tiedot esiin.
Toinenkin juttu minkä huomasin: Kun painaa yläreunassa kynan vieressä oikealla olevaa NEAR BY nappia niin VFR ilmoittautumispaikat ovat vanhoja eli SALPA HALLA PALVA ja RAUPO.

Onkohan nämä vain osaamattomuuttani vai ohjelman puutteita ?

Taidanpa siirtyä EasyVFRän tai FLY IS FUN käyttäjäksi...

    Eero Ha

Rupeli

Ohjelman puutteita ne on. Eli ANP (android) ei ole vielä päivittänyt uutta tietokantaa sovellukseensa.

LauriT

Tässä näyttää siltä, että käyttäjän pitää osata toimia siten, etteivät ohjelman piirteet (ennen puhuttiin ohjelman vioista tai virheistä, kunnes Gates pääsi nimittämään niitä piirteiksi, features) pääse haittamaan.  Kun luovut VFR-kartasta, jossa on vanhat ilmatilarajat, niin sen jälkeen niitä ei tule näkyviin. Ihmettelin itse samaa, vaikka käytin iPad Miniä.  Ellet ole vielä sitoutunut ohjelmaan, niin kannattaa tutustua EasyVFR:ään ennen kuin päättää mitä aikoo isona käyttää. Tästä on pitkä keskustelu, johon minäkin taisin osalliistua Flight Forumin puolella.
- Lauri Tarkkonen

Jarmo Uusimäki

iLaitteissa tuon tietokannan ilmeisesti voi ladata erikseen, mutta aLaitteissa ei. Xample julkaisee ne vain ohjelmistopäivityksen yhteydessä ja mitään päivityksiä ei ole, Xamplen lupauksista huolimatta, ollut tarjolla pitkiin aikoihin. Ne vanhat rajat saa asetuksista kyllä piilotettua (Maapallon kuva > Map settings), niin että vain itse kartalla olevat rajat jäävät näkyviin.

EasyVFR on hyvä, kuten myös Jeppesen, mutta vuosimaksuineen painivat vaan täysin eri sarjassa ANP:n ja FiF:n kanssa kustannuksiltaan.

LauriT

Katselin Fly Is Fun demoa ja se vaikutti varsin pätevältä, lähempänä EasyVFR kuin Air Nav Pro ohjelmaa.  Hinnasta en oikein päässyt varmuuteen, mutta sellainen käsitys on, että "avain" maksaa noinn 15 euroa.  Kuten edellä mainitsin, niin SMLL:n jäsenet saavat EasyVFR:n puoleen hintaan, mutta se on siis vuosimaksu. Air Naw Pro tulee kalliimmaksi, jos lentää muuallakin kuin Suomessa ja haluaa ostaa lähestymiskartat muihin Euroopan maihin.  En tietenkään voi arvioida mikä jonkun mielestä on kallis tai halpa, tai edes mikä on hintansa väärti, mutta minä pidän kyllä EasyVFR:ää vähäisen käyttökokemuksen perusteella hintansa arvoisena ja arvaisin sen tulevan primääriseksi navigointsovellukseksi. Jos minulla ei olisi myös iPad Miniä, vaan toimisin ainoastaan Android pojhalla luopuisin Air Nav Pro:sta, mutta koska minulla on siihen sopiva tabletti ja parin vuoden käyttökokemus, niin se varmastikin pysyy mukana ja on sitten vralaitteena, jos Android tabletti taas saa purjehdusreissulla merivettä sisuksiinsa. Applen minille on itseasiassa olemassa vesitiivis kotelo, jota myy ainakin Nurmisen karttakauppa.  Suosittelen kuitenkin omaa tutustumista ohjelmiin, sillä muiden on vaikea tietää mikä toiselle sopii. Tietenkin käyttöympäristö, eli muut osaavat käyttäjät vaikuttavat myös käytön oppimiseen. Käsittäkseni SMLL on harkinnut tätä asiaa ja todennut EasyVFR:n olevan paras ratkaisu.
- Lauri Tarkkonen

Jari Lindevall

Latasin finland ANC 500k 2014-2015  ja huomasin mm. että kartan zoomaus onnistuu lähemmäksi kuin aiemmin.

Teuvo Okkonen

 
Hei! Ohessa on yleisimmät VFR-kartat Air Navigator Pro:lle ladattavissa. Karttoja päivitetään tarpeen tullen. Jatkossa automatisoidusti mutta tässä on nyt tämän hetken status kaikista lentopaikoista. https://www.dropbox.com/sh/8wrbl022p4fblo6/AACchay_-aqrQ8sD8F8oATYra?dl=0

 Kiitos Tomalle jälleen.

Teuvo
Teuvo Okkonen

Toma

Ole hyvä Teuvo, mutta lataa ne kartat mielummin täältä: 

Suora linkki: http://lentopaikat.fi/?ddownload=3660
Linkki lataus sivulle: http://lentopaikat.fi/tyokaluja/


Sieellä on aina ne viimeisimmät versiot ja lisähöysteenä myös ilmakuva ko. kentästä.
Terveisin
Tom Arppe

Aviation

Hei. Miten saan kartan lentosuuntaan käännettyä tullen mennen kohteelle. Siis niin kuin konsanaan paperikarttaa seurattaessa? 

Toma

Jos tarkoitat valintaa että näyttääkö kartta aina menosuuntaan vai aina pohjoiseen niin sen saa vaihdettua tökkäisemällä kuvan osoittamasta ikonista.

Terveisin
Tom Arppe

Aviation


AKu

#211
Androidille on tullut kauan kaivattu päivityspaketti, versio 1.5, koko 118 Mt. Päivityksessä fiksattu bugeja sekä päivitetty tietokanta.
Lisäksi lupailevat facebookissa lisää ominaisuuksia lähiaikoina, jotka on luvattu 2014.

-Edit: Pikatesti jäi pikaiseksi, kaatuu 15 sekunnissa. Kartta taustalla mosaiikkia. Palaute lähti. 10 tuumainen tab testipenkkinä.
-Edit2: Vastaus: Go to Config- Settings - Advanced Settings - Rendering Mode - choose AGG. That can make difference. If not, please try rebooting your device. Itse ehdin testaamaan vasta myöhemmin.
-Edit3: Murheet jatkuu. Kartta mosaiikkia, kartan suunta valikko näppäin puuttuu. Kaatuu 30sek sisällä

Ventti

Hei,
alustavasti näyttäisi Android päivitys toimivan, vaihdoin renderöinnin tuon Arin ohjeen mukaan ja pysyi tolpillaan. Kartta ja ilmatilat ilmoittautumispaikkoineen tuntuvat myös olevan kohdallaan.
t: V-M

PS. alustana Nexus 7 uusimmalla Androidilla

hyde

No niin, päivitykset ja uusi kartta tuli ladattua Samsungin Android tabletille. Näkymä on tämä....kartta hieman haasteellinen lukea, missä vika? Java =>AGG muutos ja buuttailut kokeiltu, ei vaikutusta. Any ideas?

Ventti

Kokeilitko ne käynnistyksen eri OpenGL vaihtoehdot? Edellisessä versiossa sillä oli Nexuksessa merkitystä.

hyde

Öö...ANP:n käynnistyksen yhteydessä ei tule enää Open GL valikkoa, muistelen kylläkin että se olisi aiemmin tullut vanhassa versiossa. Näkymä paukahtaa suoraan tuohon käyttökelvottomaan tilaan. 
Pääseekö ko. valikkoon jotain muuta kautta?

Ventti

Outoa, tuo käynnistysvalikko tulee kyllä minulla Nexuksessa, ANP versio 1.5, 90. ja Android 5.0.2. Siinä valikossa on myös valinta "Do not how again", saisikohan sen jostain konfigurointitiedostosta asetettua uudelleen näkyviin, jos se on asennuksessa jäänyt piiloon. Toki ei ole mitään varmuutta, että nuo optiot auttaisivat itse ongelmaan. 
Ehkä kannattaa heittää kysymys ANP:n facebook sivulle.
t: V-M

Reijo Österberg

Lainaus käyttäjältä: Toma - maaliskuu 20, 2015, 15:38:10
Jos tarkoitat valintaa että näyttääkö kartta aina menosuuntaan vai aina pohjoiseen niin sen saa vaihdettua tökkäisemällä kuvan osoittamasta ikonista.
[ Invalid Attachment ]

Uudessa ANP 1.5.90 /Nexus 7:ssa ei ole enää vasemmassa yläkulmassa koneen kuvaa/N-merkkiä, vaan oikealla ylhäällä on ympyrä, jonka keskeltä tökkäämällä saa joko lentosuunnan tai pohjoisen ylöspäin.
-Reijo Österberg-

AKu

Xample on vastaillut kohtalaisesti sähköposteihin kun olen raportoinut vikoja. Mosaiikkinäytön lisäksi puuttuu map orientation painike, joka on todettu bugiksi tietyissä käytttis versioissa.

Ensimmäisen sarjan Samsung Tab:issa viimeisin saatavilla oleva tuettu käyttöjärjestelmä on 4.0.4 ja siinä on todettu ongelmia. Suosittelivat päivittämään uu 4.3.x tai uudempaan. Kokeilin puhelimessa ja lähtikin toimimaan heti.

Eilen tulleen vastauksen mukaan; We are currently working on the issues and we have a new alpha version that will be released in a couple of hours. Users will be notified through our public Facebook page

hyde

Jep, taitaa olla laajempi ongelma joidenkin laitteiden kanssa, tämä vastaus toimitettu 27.3:
Hello,

I wanted to give you news before the weekend. The alfa version of today didn't resolve the map bug. We found finally an incompatibility with graphic cards from some old devices and we will release an Alfa version to fix it and will contact some users to test it on Monday. If everything fine, a new version will be released in the middle of the next week.

Thank you for your understanding,

Best regards,

Céline Weiss for Xample LLC

kuningas

Moi.
Hyvältä näyttää päivitykset, hukkas vaan n.100 reittipistettä. Olisko kellään ideoita mistä noi kadonneet WP:eet löytyy. jos ne ihan oikeesti on hukkunut niin paskahan tämä ohjelma on kun hukkaa tietoja päivitysten yhteydessä.
Juhani

Arto

Selasin kyllä tätä keskusteluhistoriaa ja luin Toman ansiokkaita neuvoja. Mutta en nyt oikein hoksannut miten ipadiin saisi aiemmin asennetun ANP kartan vaihdettua uudistuneeseen versioon. Lentopaikkojen lataamisesta on hyvät neuvot. Pitääkö muuten ne vanhat lentopaikat jotenkin poistaa siitä vanhasta ANP:stä ennen uusien lataamista? Neuvoisiko joku fiksumpi?
Arto

Toma

Kartan saa vaihdettua asennuksen jälkeen kun tökkäset sitä maapallon näköistä ikonia (ylhäällä kolmas vasemmalta) ja vieritätä alaspäin valikkoa kohtaan Maps ja sitä kun painelet niin tulee esille kaikki sinun asennetut kartat.

Valikossa on päälle/pois toiminto josta saat vaikka vanhan kartan pois päältä. Siitä oikealle on kolme vaakaviivaa josta vetämällä ylös tai alas niin voit myös vaikuttaa siihen mitä karttaa näytetään. Jos sinulla on kaksi karttaa suomesta niin se joka on ylempänä on se jota näytetään.
Karttoja käsitellään kuten tasoja eli ylempi tulee alempaa olevan päälle.
Terveisin
Tom Arppe

Toma

Tässä vielä sama illustroituna
Terveisin
Tom Arppe

Arto

Kiitokset taas neuvosta, Tomppa. Ostin uuden kartan Karttakeskuksesta ja se asentuikin padiin. Mutta sitten seuraa pari ongelmaa:
- nyt padissa on kaksi karttaa jotka aktivoituvat joka kerta kun sen käynnistää (2011 ja 2014 kartat). Vanhempi pitää sulkea erikseen. Saisiko sen jotenkin pois?
- padissa on edelleen ne vanhat lentopaikat. Kuinka ne saisi pois jotta voisi asentaa uudet tilalle? Niissä vanhoissa on ne vanhat ilmoittautumispaikat jne.
Kiittää etukäteen!
Arto

Toma

Ei se kartta lataannu jos painat sitä aktivointi liukunäppäinta niin että ei ole vihreänä, mutta saa sen poiskin.
Paina hammasratas ikonia (oikealla ylhäällä) ja valitse Add-ons (Map Store)
Sitten alareunasta "Installed products" ja tökkaset sormella sitä asennettua tuotetta jota haluat poistaa. Tökkäsyn jälkeen ilmestyy ruutu josta painat "Uninstall All"
Nimestä huolimatta se ei poista kaikkea vaan pelkästään sen mitä juuri painoit.

"All my Products" välilehdellä on mahdollista päivittää tuotteet kuten ilmatilat ym.  jos painaa ponnahdusikkunan ylhäällä vasmmalla olevaa ikonia joka näyttää kansiolta niin avautuu pieni ikkuna mistä voit valita "Install Updates"

Tässä kuva miltä näyttää juuri ennen poiston hyväksyntää
Terveisin
Tom Arppe

Toma

Niin... ja jos englanninkieli sujuu niin tuosta toimenpiteestä voi lukea alla olevasta manuaalista sivuilla 15,16,17 ja 18
http://www.xample.ch/wp-content/uploads/2013/11/User_Manual_iOS_5_5_1.pdf
Terveisin
Tom Arppe

Arto

Arto

hyde

Nyt tuli uusi merkillinen ongelma iPadille: kun käynnistää ANP:n niin alkuun kaikki menee normaalisti, kartta latautuu ja ohjelma näyttää kaikinpuolin toimivalta. Mutta kun yrität "käskyttää" ohjelmaa niin se ei reagoi mihinkään, mikään painallus ei siis toimi näytöltä eikä mihinkään valikkoon tai toimintoon pääse....Ihmeellistä tässä on se, että ohjelma on tähän saakka toiminut hyvin ja nyt itsestään ajautunut tähän tilaan, mitään päivityksiä tms ei ole tehty välissä. IOS ja ANP versiot ovat viimeisimpien päivitysten mukaiset, samoin kartta. Mitä kannattaisi seuraavaksi tehdä? Ohjelman poistoa ja uudelleen latausta en ole vielä kokeillut, josko joku keino löytyisi vielä ennen sitä. Muutoin iPadi toimii muissa ohjelmissa normaalisti.

Toma

En tiedä miten hardcore omena käyttäjä olet mutta joskus auttaa kun joko "tappaa" applikaation tai tekee iPadille soft resetin. 
Voit kokeilla näitä kahta asiaa:
1. Kun iPad on päällä niin pidä  "home" nappia sekä power nappia alhaalla samaan aikaan, ruutu menee mustaksi vähän ajan päästä mutta pidä napit alhaalla siihen asti kunnes puolisyöty omena taas näyttäytyy ruudussa. kun kone käynnistyy niin kokeile tekeekö samaa.
2. Tuplaklikkaa home nappia ja se mitä seuraa on hieman riippuen siitä mikä versio iOS:sta sinulla on käytössä. Minulla on suhteellisen uusi versio (8.1.2) jolloin taustalla olevat ohjelmat näkyvät kuvakkeina ja niitä voi sammuttaa "heittämällä" ne ylöspäin. Vanhemmissa joutui pitämään kuvakkeita painettuna jolloin ne alkoi tanssimaan ja sitten ne pystyi tappamaan rasti ikonista.

ja huomiona vielä että uusimmassa 8.3 versiossa on ongelma ulkopuolisten GPS/AHRS palikoiden (kuten Bad elf etc.) kanssa joka on iOS ongelma ei ANP:n joten ei ehkä kannata päivittää jos semmoisen omistaa.
Terveisin
Tom Arppe

hyde

Kiitos vinkeistä, ei tuo soft resetointikaan auttanut - näyttö on käynnistymisen jälkeen edelleen "jäässä" ANP:n puolella.  Mulla on IOS 8.3 ja tuo tuplaklikki toimii samalla tavalla, ulkopuolisia GPS-kilkkeitä ei ole käytössä. 
Kerrassaan merkillinen oire, eka kerta kolmeen vuoteen kun iPadin kanssa tarvii tapella, Android Samsungin kanssa näitä hetkiä on ollut ANP:n kanssa enemmänkin. Pitänee poistaa tuo ANP kokonaan ja ladata uudelleen. Nyt ei taida sisällön kopiointikaan onnistua kun ei pääse mihinkään asetusvalikkoon säätämään, että saisi läppärin keskustelemaan iPadin kanssa.
Mutta nyt kentälle ja lentämään, nämä iPad-säätämiset saavat odottaa...

Toma

Pääset poistamaan/muokkaamaan tiedostoja ohjelmalla nimeltä iMazing http://imazing.com/
Se on maksullinen (20.99$) mutta toimii 30pv kokeiluversiona. Sillä voit kokeilla poistaa kaikki lisäämäsi teidostot ja jos käynnistyy niin siellä oli joku josta ANP ei tykkää. Tuo on muutenkin huomattavasti helpompi tapa hallita iPadin tiedostoja. iPadi kiinni usb piuhalla koneeseen, ohjelma käyntiin ja sitten vaan sorkkimaan tiedostoja. (alhaalla kuva miltä näyttää kun on ANPn Airpot charts hakemistossa)
Päivittelen tuota LDG karttapakettia tuolla lentopaikat.fi saitilla aika tiheään joten kokeile ladata uusi paketti ja laita se nykyisen tilalle, jos vaikka se edellinen on korruptoitunut jostain kumman syystä.
Terveisin
Tom Arppe

LauriT

Minulla on hieman vastaavia kokemuksia. Ostin iPad minin, kun AirNavPro ei aina oikein tahtonut toimia Samsungin Galaxy II 7" versiossa, erityisesti lähestymis- ja laskukierroskarttojen sijoittaminen muistikortille ei tahtonut toimia, ja kun tuli aihe uuden tabletin hankkimiseen menin iPad linjalle. Laite toimi vajaan vuoden moitteetta, olin ladannut aika paljon karttoja, koska minulla oli melkein koko länsi-Euroopan kartat, ja monista maista myös laskeutumis- ja kierroskartat. Sitten ANP vain jämähti, se aukesi ja sijainti oli viimeksi käytetty lentokenttä, mutta mitään ei tapahtunut, kone ei liikkunut kartalla, vaikka se liikkui ilmassa ja ANP ei reagoinut mihinkään "nappulan" painamiseen, zoomaukseen eikä mihinkään.  Kyselin Xamplelta neuvoa, eivät osanneet sanoa mitään. Ainoa keino oli poistaa ohjelma koneesta ja ladata se uudelleen. Sen jälkeen se on toiminut, tosin en ole ladannut vielä lähestymis- ja kierroskarttoja enkä kaikkien aikaisemmin käyttämieni maiden karttoja.  Nyt opettelen käyttämään EasyVFR ohjelmaa, joka tarjoaa mielestäni enemmän kuin AirNavPro. Jos asia herättää mielenkiintoa, voin raportoida kun tiedän ja osaan enemmän.

Teuvo Okkonen

Minulla on Air Navigation Pro.  Sony experia malli SGP321 10 tuumaa. Android 4.4.4 versiossa. Toistaiseksi ei ole ilmennyt häiriöitä toiminnassa. Toki alkuun en osannut/ tajunnut toimia oikein.
Teuvo Okkonen

hyde

No niin, ei lopulta auttanut muu kuin ohjelman poisto ja uudelleen lataus. Kävin välissä iPadia ilmailuttamassa, josko olisi itsensä selvittänyt taivaalla mutta ei. Gps paikka-, nopeus- ja korkeustietoineen toimi lentäessä, mutta muutoin näyttö oli "jäässä". Mihinkään painallukseen ei näyttö reagoinut. Lisäksi huomasin, että aina kun olin käynnistänyt ohjelman, oli Xample laittanut accountin tilaan blocked, joten jotain kummaa ohjelma oli itselleen kehitellyt. 
Mutta nyt pelittää taas entiseen malliin hienosti ja Toman uudet ldg-karttapäivitykset tuli samalla ladattua. Kiitos vinkeistä ja avusta!

LauriT

Tätä on näköjään liikkeellä, kerroin vastaavasta edellisessä viestissä, tästä pitäisiu hieman herätellä Xamplea, koska olen varma, ettei tämä ole ainoa tapaus. Kiusallista, jos se tulee vastaan lentäessä.

Timo Hyvönen

Onks noi uudet alueen taajuudet vielä päivittymättä ANP:hen vai oonko vain jättänyt päivittelemättä?

t .Timo
Lentoon!

aimo.kakko

Kyselin Xamplelta (  http://xample.desk.com ) suoraan aluetaajuuksien päivityksestä. Kertoivat että on tulossa korjaus jossain vaiheessa. Tietysti heidän supportin kautta kannattaa kysellä lisää, jos auttais nopeampaan reagointiin. Eli ne on ANP:sta vielä päivittymättä. Ei johdu meistä käyttäjistä.


Toma

Terveisin
Tom Arppe

Tek

"ja huomiona vielä että uusimmassa 8.3 versiossa on ongelma ulkopuolisten GPS/AHRS palikoiden (kuten Bad elf etc.) kanssa joka on iOS ongelma ei ANP:n"
Tarkoitus olisi käyttää Air Navigation Pro:ta iPad minissä, jossa ei ole sisäistä GPS vastaanotinta. iPad malli on MD531KS/A ja versio on 8.3.
Onko kokemuksia millä ulkoisella GPS vastaanottimella Air Navigation Pro toimisi?

aimo.kakko

Tuosta valmistajan omalta keskustelualueelta kannataa yrittää bongata. Tai kysyä heiltä suoraan jos niikseen tulee. http://xample.desk.com

pimattil

Saisikos tuohon kenttien karttapaketteihin lisättyä myös ainakin TRA-kartat?
https://ais.fi/ais/ilmatila2014/200.html
Ja jos itseltäni kysytään, niin eikö olisi fiksua jos VAC ja LDG-karttojen lisäksi siellä olisi ADC sekä tekstisivu? Paljon enempää VFR-lentäjä ei voi enää pyytää... :)
- Pirkka -

Toma

Nyt on tekstisivu sekä ADC ja TRA kartat lisätty pakettiin. TRA karttojen latausskripti on kyllä painajainen ylläpitää koska nimeämiskäytännössä käyttävät jotain _COR_ viitettä tiedoston nimen keskellä joissain kentillä (esim. EFHA_LOCAL_TRA_COR_13_NOV_2014.pdf).  Tämä luiultavasti viittaa korjaukseen, Tuon lisäksi on tuo pävämäärä mut katsotaan miten jatko...

Uusi paketti on ladattavissa täältä: http://lentopaikat.fi/tyokaluja/

Mutta jälleen kerran huomautuksena... koska koko lentopaikat.fi on harrastelijavoimin ylläpidetty niin en ota vastuuta siitä että tieto on ajan tasalla. Tämä taakka on ainoastaan ja yksinomaan koneen kipparilla.
Tämäkin päivitys tuli Parattulan vierasvenesatamasta käsin (hieno paikka muuten ja hyvää ruokaa :) )
Terveisin
Tom Arppe

aimo.kakko


Toma

Latauslinkista tuli vain menkijärven kartta kun selain hieman sekosi päivitysvaiheessa täällä, Nyt on korjattu ja oikea paketti latautuu. Ei ku päivittämään vaan kaikki...
Terveisin
Tom Arppe

Spark

Tuli iPadille ja iPhonelle päivitys ANP:lle.
Miten ja millaisille kartoille saa sen 3D landing-moodiin käyttöön? Mitä muuta hyvää on peruskäyttäjälle saatavilla tämän päivityksen myötä?
Heikki

Toma

Pikaisesti katsottuna niin epäilen että pitää olla georeferoituja LDG karttoja sekä 3D kartat suomelle.

Tuossa nuo uudet "fiitsörit" näkyvät kuvina
Terveisin
Tom Arppe

Spark

Jeps,

Mulla onkin se 3D Suomeen, mutta en ole käynyt testaamassa vaikka eilenkin olin ilmassa. Se karttatieto saattaa vaatia sitten special-tiedoston näkyäkseen siinä 3D-jutussa.
Heikki

Toma

Kyllä vaatii joo, noilla lentopaikat.fi kartoilla ei taida onnistua jos ei joku halua georeferoida niitä :)
Terveisin
Tom Arppe

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod