Nostalgia fly-in III, Nummela (EFNU) 11-12.06 2011

Aloittaja Toma, toukokuu 16, 2011, 23:25:15

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

Toma

Kesä lähestyy vinhaa vauhtia ja luvassa olisi jo kolmas Nostalgia Fly-in. Tälläkin kertaa Nummelan (EFNU) lentokentällä. Ajankohdaksi valittiin nyt 11-12.06 2011

Motellin yhteystiedot ovat:
Osoite: Lentokentäntie 5, 03100 NUMMELA
Puhelin:  09-2238100

Formaatti on sama kuin edellisinä vuosina, ei mitään virallista ohjelmaa, mukavaa lörpöttelyä ja koneiden vierellä norkoilua.

Toivomma hartaasti parempaa säätä kun viime vuonna mutta saa  nähdä mitä sääjumalat ovat meille varanneet toivomme myös että niin moni kuin mahdollista pääsee käymään. Olisi kiva saada naama kaikille nimille mitä täälläkin foorumissa kirjoittelee.  

Laitan huomenissa lisäinfoa mutta kaikki aikaisemmissa Nostalgia Fly-in säikeessä olevat edelliset tiedot pitävät sinänsä paikkansa, varmistan vain vielä Airhotellin hinnat ja huoneiden saatavuuksia huomispäivän aikana.

Tässä linkit edellisiin tapahtumiin
Nostalgia Fly-in II
Nostalgia Fly-in I

Tervetuloa mukaan perinteiselle fly-in tapahtumalle missä vain nautitaan toisten samankaltaisten ilmailuhullujen läsnäolosta ja saavutuksista.

Terveisin
Tom Arppe

Toma

#1
Ohessa virallinen kutsu

* nostalgia_fly-in_III_11-12.06.2011.pdf (Filesize: 1.64 Mt, Downloads: 606)
Terveisin
Tom Arppe

Toma

Terveisin
Tom Arppe

Toma

No nyt oli sitten kirkasta taivasta ja kuumaa, aivan liian kuumaa...
Iltapäivälllä 33 astetta varjossa. Ratkasin kuumuusongelman itse ottamalla ovet pois koneesta kun nyt kerran ohjekirja moisen sallii.
Oli muuten oikeita lentäjiä joka avonaisuus hieman kutitti mahanpohjaa. Pystymettäläiset kyyditettävät olivat huomattavasti rohkeimpia  ;D
Kaiken kaikkiaan taisi 16 konetta käydä moikkaamassa, ihan hyvä saalis olosuhteita ajatellen, tuommoinen juustokupu kun ei ole kaikkein vilpoisin paikka kesähelteellä.

Tässä hieman kuvasatoa:


Ilman ovia kone toimi oivallisena kuvausalustana


Paikalla myös varjoliitoa, tosin hän keskittyi kyyditsemään kauniita juuri naimisiin menossa olevia naisia


Autogyrolla koulutettiin ahkerasti


Ihmiset ihmettelemässä rangen avonaisuutta


Ja pienimmät huilaamassa hieman varjossa välillä


Ja pienen suostuttelun jälkeen uskalsi jopa tulla mukaan kyytiin


Isäkin uskalsi tulla mukaan ja oli kuulemma mukavaa ja vilpoisaa


Radion toimimattomuus johti siihen että saatiin lisävieras kun jonnekkin piti mennä tekemäään radioton plaani takaisin malmille


Suurta ihmetystä miten 912 on saatu mahtumaan niin pieneen tilaanJäihan nyt sentään joku jopa yön yli, me vesilentäjät nääs ollaan tottuneita eränkävijöitä.
Terveisin
Tom Arppe

4trade

Toma, kotimaan keskilämpötila on noussut viimevuosina 0,4 astetta. Nyt se on peräti 2.3 astetta. Nauti lämmöstä, kun sitä kerran tilastollisestikin niin vähän täällä Suomessa saat :thumbsup:.

Harvinaista herkkua että joutuu poistamaan ovet viilentyäkseen lennolla. Hyviä kuvia!
Quidquid Latine dictum sit, altum videtur

JuhLa

Toivottavasti ensi kesänä on jotain vesiryöpyn ja hellekuvun välimaaston kuivasta päästä. Jospa vaikka vaihteeksi ehtisi mukaankin :thumbsup:

Toma

Toivotaan näin, kävin juuri varmistamassa hotellipaikkoja ensi vuodeksi, tarkoitus olisi pitää se nyt klassisella riskipaikalla (sään suhteen) eli siinä toukokuun loppupuolella. Muistaako kukaan koska ne koulut nyt lopetti? Voisi olla hyvä ajankohta se yksi viikonloppu ennen...
Terveisin
Tom Arppe

Arto

Suvivirttähän veisattiin aina toukokuun viimeisenä päivänä, tai miten viikonloppu sattuikaan. Mutta opiskeluajoista muistan sen, että toukokouun lopussa oli tenttikausi ja toiseksi viimeinen / viimeinen viikko olivat usein aurinkoisia ja siksi lukeminen takkuili. Uimarannalla oli paljon mielenkiintoisempaa...
Arto

Toma

Nyt kun mainitsit niin muistelen ihan samoja ja tuohan kuulostaa hyvältä noin niinkuin lentämismielessä, emme toki halua että kukan laiminlöisi opinahjoaan lentämisen takia, on tarpeeksi paha että 70 luvulla joku ryösti mummon että sai rahat purjelentokurssia varten ;-)

Lyödään nyt hyvissä ajoin sitten kiinni Nostalgia fly-in viikonlopulle toukokuu 26-27.2012 että sääjumalalla on aika hoitaa se kristallinkirkas kevätkeli meille.
Terveisin
Tom Arppe

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod