Karamzinin koulun lennokki- ja simulaattorikerho etsii PC:eitä lahjoituksina

Aloittaja mikakoski, joulukuu 26, 2010, 22:48:20

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

mikakoski

Hei,

kerhomme on espoolaisen koulun suojissa toimiva kouluikäisille suunnattu vanhempi/lapsi -kerho, joka on toiminut lukuvuoden 2010 alusta saakka. Rakentelemme lennokkeja, opiskelemme leikin varjolla lentämisen/ilmailun teoriaa ja opettelemme 2-paikkaisella simulaattorilla purjelentämään. Toimintamme laajetessa etsimme lisää PC -koneita, näyttöjä, joystick jne. kerhollemme, jotta ne, jotka eivät ole pursisimun lentovuorossa voivat harjoitella RC-koneilla lentämistä FMS tai vast. simulla.

Jos sinulle on jäänyt nurkkaan ylimääräinen PC ja haluat sen lahjoittaa, otamme kaiken avun kiitollisuudella vastaan. Voimme myös vaihtaa PC:n oikean purjelennonopettajan kanssa lennettyihin koululentoihin pursisimulla, jotta voit esim. valmistautua ensi kesän oikeaan purjelentokurssiin. Simulennot voidaan myös sopimuksen mukaan yhdistää Helsingin Ilmailukerhon ja Nummelan Lentokeskuksen kursseihin*.

http://www.heik.fi/page22.php

http://www.nlk.fi/koulutus.html

Terveisin,

Mika Koski
- kerhon vetäjä, purjelennonopettaja -

mika(miukumauku)mikakoski.fi

* Simulennoilla EI VOI korvata oikean kurssin lentoja tai teoriatunteja, mutta simulla voidaan tukea oppimista esim. ohjausopin ja menetelmien osalta.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod