PPL-kurssi Joensuussa

Aloittaja pesonenm, syyskuu 17, 2010, 14:09:10

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

pesonenm

PPL-kurssi Joensuussa!

Yksityislentäjän (PPL) lupakirjakurssin infotilaisuus Joensuun Ilmailukerho ry:n kerhohuoneella, Merimiehenkatu 34, maanantaina 20.9. klo 18.00
Lisätietoja opettajalta, tiedot alla.

Kurssi tähtää PPL lupakirjateorioiden läpikäymiseen, mutta jos halukkaita ilmenee, niin mahdollisuus myös MOPU- ja ULTRA-teorioihin.

Timo Flink
Lennonopettaja, ansiolentäjä
045-1266630

pimattil

Hyvä että koulutusta edelleen löytyy.

En kuitenkaan suosittelisi kenellekään (ellei nyt ihan viimeisiä vuosiaan vetele) ultrakevyt- tai MoPu-teorioita, koska PPL teoria ei oikeasti ole sen vaikeampaa vaikka teoriaa onkin hieman enemmän. Toisaalta sitä voi pitää yleissivistävänä ja jos koskaan myöhemmin mielii eteen päin niin onhan ainakin tunnit lusittu ja homma etenee sitten tenttimällä. Ultra- ja MoPu -teorioista kun ei hyvitetä yhtään, jos halutaan lukea PPL(A) jälkikäteen -- joskin onhan se helpompaa, mutta vaikea keksiä mitään muuta positiivistä.
- Pirkka -

JuhLa

Voisin kuvitella, että PPL-teoriat ovat antoisia alemman luokan lupakirjoille myös, notta voi osallistua tanakammin yleiskonepilottien keskusteluihin ;)

Ilmeisesti "liian hienojen" teorioiden lusimisesta ei liiemmin koidu lisäkustannuksia tai (juridisia) ongelmia UPL/MGPL-paffia haettaessa?

Sitten voidaan valikkoon heittää myös mahdollisesti tuleva LAPL...

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod