Kirjoittaja Aihe: Pitts S-1SS hankintaan avuksi "vastaanottokoelentäjää"?  (Luettu 3932 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa kalle vaaraniemi

  • Aktiivijäsen
  • *
  • Viestejä: 32

Kuulin juuri myynnissä olevasta houkuttelevasta Pitts S-1SS koneyksilöstä. Kone on kotoisin Saksasta Stuttgart:n lähistöltä.

Koska (ehkä) tulevat Pitts:n omistajat eivät ole koskaan kyseistä tyyppiä lentäneet, arvostaisimme kovasti kokeneempien pilottien apua hankinnassa. Lyhyesti sanottuna pyydän kaikkia, joilla on koneyksilön arvioimiseksi riittävä kokemus ja mahdollisuus/halu lähteä reissuun koelentämään mahdollisesti ostettavaa konetta, ilmoittautumaan minulle.

Aikataulu on vielä täysin avoin. Rakenteellista kuntoa ei ole tarpeen alkaa arvioimaan, tähän olemme rekrytoimassa toista asiantuntijaa. Tarkoituksena olisi vain verrata lento-ominaisuuksia/tuntumaa/suoritusarvoja muihin vastaaviin koneyksilöihin. Sanomattakin on selvää, että korvamme kulut minimissään.

t. Kalle Vaaraniemi
kalle . vaaraniemi (ättä) gmail . com
p. 0400 552072

Poissa Peter Simonsen

  • Aktiivijäsen
  • *
  • Viestejä: 38
    • www.simonsen.fi/pitts12
Vs: Pitts S-1SS hankintaan avuksi "vastaanottokoelentäjää"?
« Vastaus #1 : Huhtikuu 22, 2010, 10:51:48 »
Morjens,

Pitts kokemusta (tai lähellä vastaavaa) kannattaa olla jos meinaa koelennolle, ei oo mikään maailman helpoin väkkärä laskea nätisti tai edes vähemmän nätisti. Mutta tollasella katiskalla voi veivata Advance meininkiä ainakin jollain tasolla, ja onhan se aina Pitts.

Siiven sisälle olis varmaan hyvä kurkata jollain aparaatilla, jäykistevaijereiden kiinnikkeet tuppaavat kuulemma irtoamaan jos snäppäilee ahkerasti kovilla nopeuksilla... mutta tää sektorihan teillä oli hallussa.
Mitä enemmän kone on ylösalaisin - sitä parempi

 

Powered by EzPortal