Forum > Tiedotuksia ja kommentteja

Parannuksia, korjauksia, lisäyksiä tai uudistuksia?

(1/12) > >>

Toma:
Kohta on taas luvassa pimeitä, kylmiä, ja pitkiä öitä jolloin ei ole muutakaan tekemistä kun koneen rakentamista tallissa tai viritellä tänne jotain uutta ja hauskaa ja ehkä jopa hyödyllistä, joten kysymys kuuluu...

Nyt kun ilmailu.org pysynyt näin IT maailman perspektiivistä katsoen aika kauan samanlaisena, onko jotain parannuksia tai uudistuksia mitä haluaisitte nähdä lähitulevaisuudessa tänne ilmestyvän? Vai onko kaikki täydellistä, (jota on hyvin vaikea uskoa)?

Ainoa asia mitä tähän hätään en voi luvata on nopeuden lisäämistä, eli jos tuntuu homma hitaalta niin se johtuu tästä minun yhteydestä, ehkä kuitu joskus tänne periferiaankin rantautuu.

Muuten saa esittää ihan mitä vaan mikä mielestäsi voisi olla kova juttu ja hyvällä säkällä se ehkä voidaan toteuttaakin.

Ja kuten aina, jos olet ottanut koneestasi uuden ja ajan tasalla olevan kuvan tai jos se vaikka puuttuu kokonaan niin laita tulemaan niin lisätään galleriaan.

Suksilentokelejä odotellessa...

Juri:
No pahus, juuri tuota nopeutta olisin pyytänyt lisää :-\ . Nytkin pääsivulta tähän viestiin päätyminen vie kellotuksen mukaan 20 sekuntia. Voiko hitaus olla kiinni pelkästään yhteydestä, vai voisiko tietokannan käsittelyssä olla jotain viritettävää?

Muutoin en juurikaan löydä parantamisen varaa, pikemminkin suuret kiitokset on lausuttava.

-Juri

jkarjanl:
Samaa miettinyt, eli tämän kyseisen sivuston hitaus tuntuu kyllä olevan sitä sorttia joka aiheutuu hitaasta/ylikuormittuneesta palvelimesta (virtuaalikoneen levy-I/O tapissa tms..?) enemmän kuin pelkästä yhteyden hitaudesta. Mutta kait Toma ammattilaisena tietää omat vehkeensä silti.

Ehkäpä ainut "tekninen" parannusehdotus liittyisi noihin kuvien näkymiseen posteissa. Nykyinen systeemi ei oikein toimi, siis silloin kun halutaan saada kuva näkyviin suurempana. Voisiko pikkukuvaa klikkaamalla saada sen ison kuvan vaikka pop-up -ikkunaan tms..?

Muuten pelkkiä kehuja.. eipä ole tarvinnut aikoihin eräällä toisella kotimaisella foorumilla käydä..  :thumbsup:


-Janne

Toma:

--- Lainaus käyttäjältä: jkarjanl - Marraskuu 15, 2009, 22:36:09 ---Samaa miettinyt, eli tämän kyseisen sivuston hitaus tuntuu kyllä olevan sitä sorttia joka aiheutuu hitaasta/ylikuormittuneesta palvelimesta (virtuaalikoneen levy-I/O tapissa tms..?) enemmän kuin pelkästä yhteyden hitaudesta....


--- Lainaus päättyy ---

Tuota minäkin olen ihmetellyt, oireet ovat aivan kuten kuvailet mutta kun se ei vaan näy suorituskykymittauksissa serverillä, joitain 100% Prossukuorma piikkejä on mutta ne eivät kestä kuin korkeintaan 2 sekuntia, ja tämäkin vain silloin kun on todellinen ruuhka-aika, I/O puolella on sitäkin helpompaa.

Nyt kuitenkin optimoin uudestaan kannasta kaikki taulut jotka ovat tekemisessä ilmailu.org:in kanssa ja levyjen pirstoutuminenkaan ei ollut pahalla tasolla. Tuo kannan  optimointi tapahtuu tosin automaagisesti joka yö muutenkin.

Pitää jatkaa pullonkaulan metsästämistä, tosin epäilen että se silti voi olla tuo yhteys, sekun välillä heiluu hieman tuosta kuparin pituudesta johtuen. Ehkä tässä todenteolla pitää yrittää löytää uusi kotipaikka ilmailu.org:lle.


--- Lainaus käyttäjältä: jkarjanl - Marraskuu 15, 2009, 22:36:09 ---Ehkäpä ainut "tekninen" parannusehdotus liittyisi noihin kuvien näkymiseen posteissa. Nykyinen systeemi ei oikein toimi, siis silloin kun halutaan saada kuva näkyviin suurempana. Voisiko pikkukuvaa klikkaamalla saada sen ison kuvan vaikka pop-up -ikkunaan tms..?

--- Lainaus päättyy ---

Tuo on totta, en ole halunnut rajoittaa kuvien kokoa koska joskus on hyvä tarkistaa yksityiskohtaisesti vaikka myynnissä olevaa "objektia". Pitääpäs katsoa miten tuon saisi tehtyä silleen siististi niin että popup suodattimet eivät löisi estoa päälle, (tosin oma klikkaus yleensä sallitaan)

Ja lopuksi kiitoksia Jurille ja Jannelle kannustuksesta, kyllä minä tuon nopeuden jollain tavalla saan nostettua jos ei muu auta niin pitää mennä hardware kauppaan (seuraava tilikin pitäisi olla hyvä kun on ollut niin paljon ylitöitä)...

PS. ilmailu.org voi hieman pätkiä kun kokeilen sitä sun tätä tässä lähipäivinä, mutta alhaalla ei pitäisi olla kun korkeintaan 5 min. kerrallaan

Markku Hiedanpää:
 :thumbsup:

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod