Kirjoittaja Aihe: GERBING SÄHKÖLLÄ TOIMIVAT LÄMPÖVAATTEET PITÄVÄT SINUT LÄMPIMÄNÄ MISSÄ VAAN!  (Luettu 5340 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Dick Gylfe

  • Aktiivijäsen
  • *
  • Viestejä: 56
Lentäminen esim. avo-ohjaamolla varustetussa koneessa ei ole mikään ongelma myöhään syksyllä tai edes talvella, kunhan vaatetus on asiallinen. Gerbing 12V lämpövaatteisiin pukeutuneena et koskaan palele!

Gerbing on toimittanut lämpövaatteitaan ympäri maailmaa jo yli 30 vuoden ajan. Mallistosta löytyy sopivia lämpövaatteita joka lähtöön, olipa harrastuksesi sitten moottoripyöräily, lentäminen, moottorikelkkailu,  veneily, metsästys, kalastus, laskettelu, golf tai muuten vain ulkona luonnossa viihtyminen.
 
Jos harrastat moottoriurheilua kytket 12V vaatteesi suoraan koneesi akkuun, ja termostaatilla ohjaat vaatteesi lämpötilan, ulkolämpötilan ja oman mielesi mukaan. Jos liikut luonnossa ilman ajoneuvoa, voit käyttää Gerbing järjestelmään kuuluvia pieniä akkupaketteja jotka sijoitetaan esim. takin taskuun.
 
Gerbing järjestelmään kuuluu erilaiset takit, liivit, housut, hanskat sekä irtopohjalliset, ja kaikkia osia voidaan käyttää joko yksin tai kytkeä yhteen, yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Jokaisessa vaatekappaleessa on sähköliitin joka joko liitetään toiseen vaatteeseen tai suoraan 12V järjestelmään. Tällä tavalla voit helposti säätää lämmön juuri niihin kehonosiin, joihin lisälämpöä tarvitset.
 
Mallistoon kuuluu myös kevyemmät 7,4 voltilla toimivat vaatteet, jotka sopivat parhaiten niille joilla ei koskaan ole tarvetta liittää vaatteensa ajoneuvon 12V järjestelmään.

Lisätietoja saat suoraan maahantuojalta Oy DG-Products Ab, 0400-497 440 tai dg-products(at)co.inet.fi

2795-0 2797-1 2799-2 2801-3 2803-4 2805-5

 

Powered by EzPortal