ULAC-B ja PPL-A koneet ensi kertaa samaan kilpailuun

Aloittaja Petri Hiltunen, kesäkuu 01, 2006, 19:08:21

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Petri Hiltunen

KILPAILUKUTSU
Tarkkuuslennon ja Rallilennon SM 2006
Ultrakeveiden tarkkuuslento

Aikaisemmin ilmoitetusta poiketen yllä mainittu kilpailu käydään Räyskälän (EFRY) sijasta Jyväskylässä (EFJY).

Keski-Suomen Ilmailijat ry kutsuu suomalaisia lentäjiä – myös ensikertalaisia - osallistumaan tarkkuuslennon ja rallilennon SM-kilpailuihin Jyväskylään (EFJY) 10.-12.8.2006 (varapäivä 13.8.).  Kyseessä on kaksi eri kilpailua, jotka käydään tarkkuuslennon SM-sääntöjen 2005 mukaisesti, ellei ennen kilpailua julkaista uudempaa versiota. Tarkkuuslentokilpailu tarkoittaa em. sääntöjen mukaista henkilökohtaista kilpailua yhden hengen miehistöllä ja rallilentokilpailu samansisältöistä kilpailua kahden hengen miehistöllä.  Kilpailut järjestetään siten, että sama henkilö voi halutessaan osallistua molempiin kilpailuihin.  Samalla koneella voi molempiin kilpailuihin osallistua enintään kolme ohjaajaa tai miehistöä.  Henkilökohtaisessa tarkkuuslentokilpailussa ratkaistaan lisäksi tarkkuuslennon Suomen mestarijoukkue, jossa voi olla 2 tai 3 kilpailijaa.  Kilpailuihin voi osallistua myös ultrakevyellä ULAC-B lentokoneella, joka kykenee saavuttamaan sääntöjen mukaisen pienimmän sallitun kilpailunopeuden 110 km/h tai 60 kts. Ultrakevyen ilma-aluksen SM-arvoon lukuun ottaminen riippuu kilpailuaikana voimassa olevista tarkkuuslennon Suomen mestaruuskilpailujen säännöistä.

Kilpailuissa käytetään Suomen tiekarttaa GT 5 (v.2003 tai uudempi), mittakaava 1:200 000.  Kartta tulee kilpailijalla itsellään olla mukana.

Ilmoittautumiset kilpailuihin tulee tehdä Keski-Suomen Ilmailijat ry:n kotisivulta (http://www.ksi.fi) saatavalla lomakkeella 31.7.2006 mennessä osoitteella Keijo Kinnunen, Pohjantie 9, 40520 Jyväskylä, tai sähköpostilla keijo.kinnunen@ksi.fi.  Kilpailujen säännöt löytyvät järjestäjän kotisivulta sekä Tarkkuuslentourheilijat ry:n kotisivulta http://www.tarkkuuslento.net.  Ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa osanottomaksu, joka on henkilökohtaiseen kilpailuun 100 euroa/kilpailija ja rallilentokilpailuun 100 euroa/miehistö, Keski-Suomen Ilmailijat ry:n tilille Sampo 800012-70689558, tunnus SM-06.

Rallilentokilpailuun osallistuvan miehistön tulee ilmoittautua kilpailutoimistossa Tikkakosken lentoasemalla 9.8. klo 22.00 SA mennessä.  Henkilökohtaiseen kilpailuun osallistuvan kilpailijan tulee ilmoittautua em. paikassa 10.8. klo 22.00 SA mennessä.  Ilmoittautumisen yhteydessä tulee esittää seuraavat voimassa olevat asiakirjat: Koneen rekisteröinti- ja lentokelpoisuustodistus, todistukset vaadittavasta vähimmäisvakuutusturvasta, ohjaajan kilpailukoneluokan edellyttämä lupakirja ja FAI:n urheilulisenssi.  Ohjaajan lupakirjavaatimus ei koske rallilennon sitä jäsentä, joka ei ole ilmoittautunut ilma-aluksen päälliköksi, ellei myös hän osallistu koneen ohjaamiseen.

Kilpailupaikalla on saatavissa JET A1 sekä bensiiniä 100 LL Shellin kortilla tai käteisellä.  Lisätietoja kilpailusta ja majoituksesta yms. Keijo Kinnunen, puh. 040-5124397.

Tervetuloa! 

Keski-Suomen Ilmailijat ry

PS from Pete: Vesiksellä EFLA on 4.6 oiva tilaisuus harjoitella, ilmottaudu aki.suokas(at) phnet.fi

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod