Ilmailufoorumi

Kauppapaikka => Experimental/Ultrakevyt/yleisilmailu -aiheisia kaupallisia tiedotteita => Aiheen aloitti: Samulijp - Heinäkuu 22, 2008, 17:53:32

Otsikko: SCANFLYERS.COM - Uutisia: MCR PickUP nopea matkakone ja Vortex radioita
Kirjoitti: Samulijp - Heinäkuu 22, 2008, 17:53:32
Scandinavian Flyers
www.scanflyers.com (http://www.scanflyers.com)

Tervehdys kaikille ilmailijoille,

Kesä kulkee ja uusia koneita ilmestyy Suomeen, hienoa! MD3 Rider on saapunut maahan ja koelennot ovat käynnissä. Nopeimmat tutustuivatkin jo täysalumiiniseen Rideriin Jämin Fly-In tapahtumassa. Kohta päästään testaamaan Rider hienoja lento-ominaisuuksia kaikkien halukkaiden kanssa.
(http://www.scanflyers.com/images/jami/jami_1.jpg)


MCR ulc lennetään elokuussa Ranskasta Suomeen ja kuvia reissusta päivitellään nettisivuille aina nettiyhteyden löydettyämme. Ikimuistoinen reissu varmasti tulossa.
(http://www.scanflyers.com/images/004.jpg)


Vertex VXA-300 radioita on hyllyssä. Tutustu radioon ja tilaa omasi:
http://www.scanflyers.com/index.php/uutiset/1-latest-news/66-vertex (http://www.scanflyers.com/index.php/uutiset/1-latest-news/66-vertex)
(http://www.scanflyers.com/images/Vertex.jpg)


DynAero MCR PickUp sivut on uusittu. Kannattaa tutustua tähän nopeaan ja erittäin tilavaan koneeseen varsinkin jos tykkää pitkistä matkoista. Saatavilla mm. 2x100 litraiset tankit, autopilotti, lasiohjaamot jne. ja kone on käytännössä sama kuin nelipaikkainen MCR 4s, paitsi että takapenkit on jätetty pois. Ultrassa kun voi olla vain kaksi henkilöä kyydissä. Sakkausnopeus on alle 65 km/h ja kone on oikeasti todella kevyt, kiitos hiilikuituisen rakenteen.
http://www.scanflyers.com/index.php/mcr/mcr-pickup (http://www.scanflyers.com/index.php/mcr/mcr-pickup)
(http://www.scanflyers.com/images/Pickup/pickup12.jpg)


Tervetuloa tutustumaan koneisiin ja nähdään ilmailemassa,
Samuli Pänttäjä
Scandinavian Flyers