Dyna Vibe Prop balancer.

Aloittaja Martti Mattila, tammikuu 28, 2024, 04:57:24

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 2 Vieraat katselee tätä aihetta.

Martti Mattila

Helmuts UL seitellä myynnissä himoitsemani DynaVibe prop balancer 600 Eurolla. Täyttää huijauksen tunnusmerkit siinä kohtaa kun Poliisi sanoo "Jos kauppa on liian hyvä ollakseen totta se on juuri sitä" eli ei totta vaan huijaus. Kyllä minä potkurin pystyn tasapainoittamaan mutta jos experimentalmoottoriin asentaa jonkun akselijatkeen eli spacerin alkaa aivot syöttämään epäilyä onko pyörivä massa tasapainossa. Tietysti jos tärinöitä ilmenee voi kokeilla ilman Spaceria tai tehdä tasapaoinoitusmenetelmän jossa pyörii kaikki kampiakselista eteenpäin. Kampiakselin tasapainoitutin Sporttiautossa.

Martti Mattila

Tällainen 140 mm. pitkä itsetehty extension hermostuttaa. Sitä ei tarvita jos poistan tuon jakajan ja ajan vain Magneetolla. Kahdet tulupat on. On siellä toisessa päässä vielä Fordin 36-1 ajoitus ratas, siihenkin saa sytkän ja jopa Megasquirtin ohjauksen. Potkurista puuttuu pultit, hyvä vasikka elää juomallakin sanoi äitini isästäni samoin hyvä potkuri pysyy ilman pultteja.

Martti Mattila

Noin räyhäkkäät vetonastat potkurille ja ohjainosa ennen kierteitä jonka sisään pultin kierteetöntä osaa yritetään saada sattumaan. Öljyn paluuta öljysäiliöön yritetään varmistaa vanhalla hydrauliikkapumpulla. 11 cm/3 per kierros. Lamellipumppu olisi parempi, sellaisen voi tehdä jopa itse mutta leikitään nyt tällä.
 Öjlyletkuja, sytkäjohtoja, koekäyttö kaasu ja ryyppyvivut vielä puuttuu. Saa nähdä milloin pääsen käynnistämään, vai viekö keväällä jatkuva halliprojekti ajatukset. Tuon exp. moottorin teon hinnalla olisi saanut käytetyn Rotax nelarin mutta minkäs teet kun ei ole järkiä. 

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod