Forum > Tiedotuksia ja kommentteja

Foorumin ulkonäkö?

(1/5) > >>

jkettu:
Mikähän bitti minulla on poikittain kun foorumi renderöityy liitekuvan näköisenä?  Kyllähän tuota käyttää, mutta kömpelöä on.

Firefox 51.0.1.
Keksit putsattu ja välimuisti tyhjennetty.

Kaikki muut saitit näkyy samanlaisena kuin ennenkin.

Seppo Koivisto:
Sama ongelma täällä. Jostain syystä Firefox ohjaa väkisin salatulle osoitteelle. Valitsemalla osoitepalkista "Poista suojaus käytöstä" saa aina yhden sivun näkymään oikein. Yksityinen ikkuna näkyy oikein.


Toma:
Tuon tilanteen aiheutta teidän selaimet jotka muistaa vanhoja. Webkehittäjän painajainen on juuri tämä välimuisti joka palauttaa koneella olevaa vanhaa tietoa :)

Jos teillä on https:// osoitteen alussa niin se on tällä hetkellä väärin ja syy miksi forumi näyttää noin huonolta käyttäen https:ää on että kaikki CSS tiedot, eli tyylitiedostot tarjotaan http, eli ei salatun protokollan yli, jolloin seelain ei ota niitä huomioon ollenkaan.
 
Voitte kokeilla tyhjentää selaimen välimuistia painamalla ctrl-shift-del kun olet selaimessa. Tuossa alhaalla on kuvia mitä kannattaa raksia (eri selaimille) kun tyhjentää välimuisitn niin että kaikki teidot eivät häivy mutta vaan juuri ne jotka aiheuttavat tämän ongelman

Tämän jälkeen käynnistäkää selain uudestaan ja mene http://www.ilmailu.org/forum/index.php osoitteeseen
 
Toinen tapa on käyttää selaimen ns. anonyymi moodia:
Chrome Incognito moodi: Ctrl-shift-N
Firefox Private browsing: Ctrl-Shift-P
MSIE InPrivate: Ctrl-Shift-P

Noilla se ei ota tietoja mistään välimuistista ja saa ainakin verifioitua että ongelma on juuri että selain muistaa vanhoja.
Oikea osoite on siis tällä hetkellä: http://www.ilmailu.org/forum/index.php 
 

Pahoittelut tästä sekavasta tilanteesta, mutta menee vielä noin 2kk ennen kun sertifikaatin toimittaja saa hommansa kuntoon ja voin lopullisesti siirtyä salattuun yhteyteen joihin kaikki selaimet luottaa ja joka korjaa nämä murheet.

jkettu:
Eipä mitään hätää. Jotain tuollaista arvelinkin, en vaan osannut mennä tarpeeksi syvälle.  Kiitokset vihjeistä!

Seppo Koivisto:
Minulla ei Firefoxissa välimuistin tyhjentäminen auta ja osoitekin on http-alkuinen. Edgellä kyllä toimii. Olisiko kysymys tästä: https://support.mozilla.org/t5/Firefox/typing-in-url-for-my-company-website-sends-it-to-https-index/m-p/548164#M440551

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod