Mittareita ja muuta sälää ja aarretta...

Aloittaja AeroCommander, lokakuu 06, 2015, 23:47:48

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

AeroCommander

Elikkä löytyis uusia mutta vanhoja ja kauan sitten tarkastettuja erilaisia mittareita, rekvisiitaksi..? Rallyen sivu-ja korkeusperäsin,tarkka malli ei juuri nyt tiedossa. Rallyen etupään peltejä, laskutelineitä(ehjiä ja rikkinäisiä) Potkureita seinälle,erilaisilla mutkilla.                                                 Auster/Taylorcraft mk1 OH-AUH vm,1942, kone Continental. Laite on jäänyt seisomaan -80 luvun alussa.                                                                        Auster/Taylorcraft mk1 OH-AUD c/n 136, neljäs mk1 joka valmistettu.  cirrus minor ?. Härveli seissyt purettuna kauan,meidän aikana ei ole ollut lentokunnossa. Tarkennuksena Austereihin= nämä ovat paljon työtä vaativia projekteja, joka ei kumminkaan tarkoita että ne on puoli ilmaisia..                              
E.Hildeen 0405474736

Cruise

Moro, onko sinulla jonkun näköistä hintalistaa mielessä? Esim, rallyen etupeltejä? tai esim koko kasa?

AeroCommander

Täytyy kaivaa ne esille, ja kattoo mitä kaikkia löytyy,sekä niiden kunto. Mahdoitko tarkoittaa "koko kasalla" Rallye osia vaiko "ihan" kaikkia osia ?

AeroCommander

Rallyyn löytyy etupään pellit (alapelti ja konepelti), laskutelineitä, niiden peltejä + paljon muuta ehjää ja ei niin 100% ehjää.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod