AC-5M

Aloittaja Tommi K, toukokuu 12, 2012, 00:46:13

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Tommi K

Kone on kai sitten valmis, sillä postissa tuli lappu, lupa ilmailuun, "Permit to fly". Mitäs sitten, avaruusraketti?

jkarjanl

Onnittelut!
Osa tekee, osa vain haaveilee. Sä olet todistanut kumpaan porukkaan kuulut.  :thumbsup:

Mitä seuraavaksi?
No ainakin voisit kertoa meille muille (niille haaveilijoille) vähän tarkemmin projektista. Eli mistä lähdettiin ja mihin tultiin, ja mitä kaikkea siihen väliin mahtui? Entäs koelennot?
Toki jonkinmoisen kuvan yksittäisistä viesteistä saanutkin, mutta jos vain aikaa riittää niin mielellään lukisi pidemmänkin sepustuksen, ehkä kuvien kera?

Kuitenkin Suomessa vähän harvinaisempi laite kyseessä.

-Janne

Tommi K

No, se on vaan sellainen pikku lentsikka, ei ole kovin ihmeelliset suoritusarvot, liian valmiista rakennettu, työn jälki mitä sattuu. Itselle se ensikertalaisena oli mielenkiintoinen projekti, monenlaista oppia tuli, rakennuksesta lentämiseen, eikä koelennotkaan olleet itsestään selviä, kun piti mennä äärirajoille, myös itsensä (pelkonsa) kanssa. Suosittelen lämpimästi vastaava projektia, lentämisestä ja rakentamisesta kiinnostuneille, oli laite mikä tahansa.

Hinaan koneen Kuhmoon ihmeteltäväksi, jos Kostamuksen retki onnistuu.

Arto

Onnittelut!

Laittaisitko kuvia kaikkien hämmästeltäväksi.  (guru)
Arto

Tommi K

#4
Tällainen kone oli kyseessä.

PS. Nykyisin tuo tunnukset on määräysten mukaiset -pienemmät.

Tommi K

Kone pääsi ensi kerran ulkoilemaan kotikentän ulkopuolelle: Rautavaaraan, matkalentoleirille. Vaikka lentoja oli alla jonkin verran, varsinaista purjelentoa en ole päässyt kunnolla kokeilemaan. Rautavaaralla sai monenlaista oppia. Varmistui sekin, että koneella voi oikeasti tehdä sitä, mihin se on tarkoitettu, eli lentää purjelentoa! Samalle viivalle Ventuksen tai Diskuksen kanssa ei tietenkään kannata lähteä ja kelinkin on oltava melko kova.

Nyt siitä pitäisi kai tehdä oikea purjekone? Hioa ja viimeistellä maalipintaa, lisätä elektroniikka, loggereita kompuuttereita sun muuta.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod