Moottoripukki Relluun

Aloittaja Teuvo Honkanen, tammikuu 04, 2011, 18:05:38

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Teuvo Honkanen

Hei!

Näyttää siltä että tavaran toimitus Murphylta toimii taas.Tänään tuli kauan odotettu moottoripukki Kanadasta.Nyt ei puutukkaan kuin 912 uls
moottori.Jeff McMurrer niminen kaveri ilmoitti noin kuukausi sitten että pukki on valmis toimitettavaksi.Koska heillä ei ole siellä online systeemiä arvelin hieman riskiä laittaa pankkikortin tietoja,mutta kaikki näyttäisi olevan rehellisellä pohjalla.Hyvä niin.Nyt vaan etsimään moottoria Relluun tai myisiköhän koko koneen ja ostaisi tilalle jonkun katetulla ohjaamolla varustetun koneen.Ikarus Jabiru Zephyr,onhan näitä.Mutta jos tarvitset siis osia Renegadeen niin homma näyttäisi nyt taas toimivan.

Tepi!   

Hero

Kotimaastakin sai apua kun vähän kaivoi tietoa.. (guru) asennus jo hyvällä mallilla menossa kasaan päin !

Teuvo Honkanen


Terve!

Hienoa että homma etenee.Kuvasta päätellen moottori tulee aika pikälle eteen.Joudutteko jatkamaan moottorisuojia.Onko painopisteen kanssa probleemia,vai riittääkö nykyinen massakeskiö.Tuolla Rellun omalla pukilla moottori on melkein tuliseinässä kiinni ja suojat käy heittämällä paikoilleen.Toisekseen eikös teillä ollut siinä ennen volkkarin kone joka on kai jonkun verran painavampi joten ette tarvitse tehdä suuria muutoksia painon vuoksi.

Tepi

Hero

Painopiste on toivottavasti oikeassa asemassa, koepunnitus on vielä tekemättä... moottorin suojat mennee kokonaan uusiksi, * asennus etenee mukavasti, ainakin tähän saakka, ... mittariston asennus alkaa olla loppusuoralla ja nekin meni lähes kaikki uusiksi ! 

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod