Imuilman vaimennin

Aloittaja Lapin Leonardo, joulukuu 30, 2009, 15:17:38

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Lapin Leonardo

Imuvaimentimen putket liikkuneet ja hanganneet ilmansuodattimen verkon rikki, verkosta voi irrota palasia. Tarkistakaapa!

Jari Lindevall

#1
Ongelma poistuu kun vaihtaa tilalle laajemman K/N ilmansuodattimen jos asennustila sen sallii, sinänsä huono juttu on tuo imuputkien hankaaminen, kun kone syö kaikki irtoavan materiaalin kitusiinsa jopa tuota alumiiniverkkoa myöten, sekä ensimmäisen kuvan perusteella pitempi putki on osunut ilmansuodattimen "kanteen" ja todennäköisesti ilman saanti pitemmällä putkella on ollut todella heikkoa kun sen reikä on ollut "tukossa" ilmansuodattimen kantta vasten.
Eli ilmansuodatin on liian lyhyt heti alkuunsa.

Kiinnittäkää myös huomiota että ko. suodatin on myös ns. huollettavaa tyyppiä ja se on huollettuna suodatin osaltaan punerava ja likaisenä tumman harmaa tai jopa musta.
Tähän tarkoitukseen myydään ainakin K/N huoltokittiä jossa on pesuaine ja ilmansuodatinöljy sekä ohjeet kyseiseen puhdistus operaatioon.
Ja ko. suodatinhan on lähes ikuinen jos vaan sen huoltaa säännöllisesti ja se ei hankaa mekaanisesti mihinkään.

Ps. huoltoon tarkoitettuja kittejä löytynee hyvin varustetuista autotarvike liikkeistä mm. Motonet tai muistaakseni mm. Aero techosta .

Jari Lindevall

Tällä lisää tietoa huollettavasta K/N ilmansuodattimesta:
      http://www.knfilters.fi/universal_air_filters.htm

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod