Mistä löytyisi Ikaruksen avainaihio?

Aloittaja HarriL, kesäkuu 14, 2009, 14:49:53

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

HarriL

Yhdellä ainoalla virtalukon avaimella on tähän asti pärjätty, mutta haluaisin teettää Ikarukseeni vara-avaimen. Herra Minit ei moiseen kyennyt vaan kehotti hankkimaan avainaihion, jonka jälkeen kaiverrus onnistuisi. Mutta mistä? Avaimessa lukee Lowe & Fletcher England. Luulisi että tuohon voisi jotain standardi aihiota käyttää. Onko joku joutunut teettämään moisia avaimia?

Harri

juhan

Täällä meidän kotikylällä paikallinen konttorikone myymälä kopio lähes mitä avaimia vain ja aihioita löytyy vaikka mitä.

Markus Hatakka

Ns. hankalia avaimia (mm. 60-luvun amerikkalaisen veneen avaimet) olen teettänyt turkulaisessa AM-Security Oy:ssä (ent. Avaintuote Oy), yhteystiedot http://www.avaintuote.fi/www/

Myös valmistajalta voisi kysellä onko tarvitsemaasi avainaihiota jonkin suomalaisen lukkomaahantuojan valikoimissa:

[email protected]

Lowe & Fletcher Ltd
Moorcroft Drive
Wednesbury
West Midlands
England
WS10 7DE

Tel +44 (0)121 505 0400
Fax +44 (0)121 505 0420

lamsah

oletteko miettineet koko virtalukon vaihtoa?...Toiseksi kannattaisi kysyä valmistajalta...
T: Antti Kääriäinen

HarriL

Kiitos vinkeistä. Taidan vaan kysyä seuraavalta avainkaivertajalta. Ei tuo aihio niin ihmeelliseltä näytä etteikö sopiva löytyisi jonkun hyllystä.

Kari Aspiola

Ootkos kysynyt Ikaruksen maahantuojalta?

Muistelen että Ikaruksen avaimia on vain hyvin pieni rajoitettu sortimentti, avaimessa/lukossa (?) on stanssattu numero, joka kertoo mikä se niistä on. 

HarriL

No enpäs ole kysynyt. Juuri pistin osatilauksen menemään, mutta eipä tullut mieleen että valmiita avaimiakin voisi olla saatavana.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod