Lentäjien syystapaaminen

Aloittaja Tapani Kokkonen, elokuu 13, 2008, 17:23:51

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Tapani Kokkonen

Lentäjien syystapaaminen

Lapinlahden lentopaikalla, EFLL, pidetään lauantaina, elokuun 30. päivänä lentäjien syystapaaminen.  Tapahtuma on varsin vapaamuotoinen, lennellään, tutustutaan kavereiden koneisiin ja seurustellaan ilmailullisissa merkeissä. Aamupäivällä aloitetaan ja illan hämärtyessä siirrytään halliin grillaamaan ja viettämään iltaa.

Paikalla ultrakevytkoneita kultaiselta kahdeksankymmenluvulta aina tähän päivään saakka. Paikalla Lapinlahden omat Beaver RX-550, Puma Raven X, Renegade Spirit, Pegasus Quantum 15-912, Ikarus C42b, TL Star, FK-9 sekä vierailevat tähdet. Uutuuskoneiden esittelyjä myöskin luvassa. Ainakin MD 3 Rider on tulossa näytille sään salliessa. Myös muut uutuudet ovat tervetulleita.

Päivällä kentällä kahvia ja pullaa, pientä syötävää kohtuulliseen hintaan, illalla grillituotteita. Ilmailullisia videoita pyöritellään videotykillä, pc:llä voi harjoitella perussimuilla ja lennokkisimulaattorilla.

Kentällä karua ryhmämajoitusta noin 10 henkilölle,  kylällä noin viiden kilometrin päässä hieman parempaa kaupallista majoitustoimintaa rajallisesti.

Autobensaa kärrätään jerrykannuissa paikalle tarpeen mukaan päivän hintaan.

Kenttä on pieni nurmikenttä, pituus 340m, ensikertalaisen kannattaa käydä katsomassa lentopaikat.net kentän yleistietoja, radalle 22 tullaan alamäkeen, se pidentää laskukiitoa aikalailla. 04 taas on mukavaa ylämäkeä, kone pysähtyy siihen varsin helposti. Kentän ympärillä on ruokohelpipellot, kasvuston korkeus reilut 1,5m. Kiitoalueen leveys 30m.

Lisätietoja tapani.kokkonen ät pp.inet.fi

Tervetuloa lupsakkaan ilmailutapaamiseen!

Lapinlahden Ilmailijat r.y.

Tapani Kokkonen

No niin, säätilanne näyttää kohtalaiselle viikonloppuna, pientä kuuroriskiä ja kohtalaista pohjoisenpuoleista tuulta. Hieman koleaa kylläkin. Topakasti vaatetta mukaan vaan, niin hallin puolellakin pärjatään pitkin yötä.

Foxbatkin ilmoitti tulevansa paikalle ja Rider myöskin, joten uutta nähtävää on tarjolla.  Uudemmalle lentäjäpolvelle ihmettelyä riittää taasen Renegaden, Beaverin ja Quantumin parissa.

Ilmakuvausta tullaan harrastamaan päivän aikana ja jonkinlaista muodostelmaakin voidaan kokeilla. Kaikkea kivaa, mitä kriittisen massan tiivistyminen esiin tuo...

Tulukee käämään!

Tapani

Tapani Kokkonen

Jos kiireellistä kysyttävää, niin seuraavia numeroita voi kokeilla:

Tapani 0400-532355
Pasi  050-4021123


Ottakaa vaatetta mukaan, koleaa luvassa.

Tapani

Tapani Kokkonen

Lentäjien syystapaaminen meni mukavissa merkeissä säästä huolimatta. Napakka sivutuuli ja pienet tihkusateet kolean kelin kera hieman rauhoittivat tapahtumaa, mutta siitä huolimatta kovasti lennettiin ja nautittiin lennokkaasta seurasta. Illalla käytiin savusaunassa ja grillattiin possua, perinteisesti.

Taivaalla nähtiin vierailevina tähtinä uudet hienot Foxbat ja Rider- ultrat, jotka osoittivat kenttäkelpoisuutensa pienelle nurmikentälle vallan mainiosti. Jyväskylästä paikkakunnalla kävi kelluke- Jabiru suomalaisilla muovikellukkeilla. FK-9 koneita paikalla oli kaksi, TL-96 Star, sekä paikalliset Renegade, Ikarus 42, Quantum ja Raven.

Suuret kiitokset vierailijoille, talkooväelle sekä omille osallistujille!

Kuvalinkit kerhon kotisivuilla www.efll.net

Tapani

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod