Mopukelppari

Aloittaja Jarno, huhtikuu 28, 2008, 21:05:51

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Jarno

Ostetaan tarvittava määrä koululentoja etelä-suomesta. (Ultra)-b luokan lentäjästä mopuilijaksi olisi siis tarve päästä.

Mukavaa kevättä kaikille ilmailijoille: Jarno Mönkäre
"Nobody can be uncheered with a balloon."

Antti Laukkanen

Lähdetään siitä, että mopukelpparia ei ole olemassa, vaan on ihan oikein moottoripurjelentäjän lupakirja (MGPL). Voisin tyrkyttää Wredebytä, mutta asuinpaikastasi päättäen vaikkapa turkulaisilla lienee hommaan paremmat edellytykset. Tai Kiikalassa?

-A_
Fly high in the sky and die...

Antti Laukkanen

Kas, unohdin seurata ketjua, sorry. Koulukoneen tuntihinnaksi tuli kokouksessa 75€. Tunteja mahtanee tulla tilanteesta ja etenemisestä riippuen viitisen kappaletta. Siitä sitten laskemaan :)

-A-
Fly high in the sky and die...

Tommi K

Lainaus käyttäjältä: Antti Laukkanen - kesäkuu 06, 2008, 18:49:11
Koulukoneen tuntihinnaksi tuli kokouksessa 75€.
-A-
Huh! Onpa kallista. Toivottavasti tieto maailmanmarkkinahinnoista ei leviä VLK:n päättäjien keskuuteen :) 2-Tuulialle lentäminen on mukavaa, ja halpaa.

Antti Laukkanen

Kaikki on suhteellista. Lentämisestä täytyy kuitenkin jäädä pikkisen bensakulujen jälkeen rahaa huoltamiseen, vakuuttamiseen, varaosiin, kerhon pyörittämiseen yms. Semmoisilla kuluilla sitä kuitenkin liikutaan. Mahtaakohan varkautelaisten kakkos-Tuulialla saada koulutusta tai vaikka hupilentotiimaa, kun niin halpa kuuluu olevan. Paljon maksanee?

-A-
Fly high in the sky and die...

Tommi K

Lainaus käyttäjältä: Antti Laukkanen - kesäkuu 09, 2008, 13:24:26
Mahtaakohan varkautelaisten kakkos-Tuulialla saada koulutusta tai vaikka hupilentotiimaa, kun niin halpa kuuluu olevan. Paljon maksanee?

-A-

Minä sain molemmat: koulutusta ja hupia. Hinta muodostuu samoista komponenteista kuin muissakin kerhoissa, eikä niin ollen paljon poikkea maailmanmarkkinahinnoista. Edullisuus riippuu lentotavasta, jos  lentää enemmän kuin muutaman tunnin, niin kannattaa liittyjä jäseneksi ja maksaa kalustomaksu, silloin tuntimaksu on edullisempi. Satunnaiset lentelijät maksavat tuntihinnan mukaan. Tarkempia tietoja saa kerhon sivuilla mainituilta yhteyshenkilöiltä, Ilarilta tai Sepolta.

Yhteystiedot:
http://www.ihanova.fi/vlk/yhteystiedot.htm

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod