Onkos kellään kokemuksia AvMap EKP-IV navigaattorista ?

Aloittaja inkavuori, huhtikuu 14, 2008, 17:03:10

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

inkavuori

Käyttääkö kukaan tai onko hankkimassa ko. laitetta ilmailuharrastukseen.
Käyttökokemuksia voi laittaa foorumille tai myös YV:nä allekirjoittaneelle. ::)

Karoliina

Taisi olla tuossa Brandtin Zephyrissä sellainen. Pari lentoa sillä olen lentänyt, mutta en osaa sen paremmin sanoa kuin että näytti ihan toimivalta laitteelta.


inkavuori

Lainaus käyttäjältä: Karoliina - huhtikuu 14, 2008, 19:40:25
Taisi olla tuossa Brandtin Zephyrissä sellainen. Pari lentoa sillä olen lentänyt, mutta en osaa sen paremmin sanoa kuin että näytti ihan toimivalta laitteelta.


Siinä minäkin sen näin kun käytiin Hannun kanssa koelennolla, mutta ei siinä ehtinyt siihen laitteeseen tutustua kun oli muutakin katseltavaa  *0*
Kiinnostais vaan ostaa sellainen, mutta pitäis tietää että tekeekös sillä mitään  :mellow:
Eli eikun vastauksia, jos kokemusta on !

Hannu Sinkko

Meillä on AvMapit esittelykoneissa ja ne ovat toimineet hyvin talvellakin. Erityisesti sen 7- tuumainen karttanäyttö on erinomainen. Käyttölogiikka poikkeaa Garminista, joten siirtyminen laitteesta toiseen on aina pienen kynnyksen takana.Aluksi AvMap tuntui hankalammalta käyttää Garminin jälken. Kummassakin on ominaisuuksia niin paljon, että peruslentäminen unohtuu liiankin helposti. Avmapissa on C-mapin karttapohjat ja Jeppesenin data joita täytyy myös päivittää. AvMap on todennäköisesti halvempi kuin sen USAlainen kilpailija. Tosin AvMapkin taitaa nykyisin olla USAlainen Jeppesenin kautta.
Soitellaan T/Hannu

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod