Trike 08

Aloittaja Tapani Kokkonen, helmikuu 24, 2008, 22:38:12

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Tapani Kokkonen

A-luokan kesätapaaminen pidetään jälleen Lapinlahden lentopaikalla 4-6.7.2008. Ohjelmaa ei olla vielä suunniteltu, mutta eiköhän jotain keksitä. Kyselyjä on ollut, joten vaikuttaisi siltä, että koneita ja intomielisiä lentäjiä tulisi paikalle runsaasti.

Allakkaan ruksit oikeelle kohdin, Lapinlahdella tavataan!

Tapani Kokkonen
Lapinlahden Ilmailijat r.y.

Tapani Kokkonen

Jep,Trike08 on lähellä!  Asiasta kiinnostuneet Lapinlahdelle perjantai iltana, kalusto mukaan. Pähkäillään lajin tilaa ja kehittymistä ja ihaillaan toistemme lentolaitteita.
Lisää tiedonmurusia www.efll.net

Tulukee käämään!

Tapani

Tapani Kokkonen

Trike 08 saatiin kunnialla päätökseen. Sää ei tänäkään vuonna suosinut tapahtumaa, kova pohjoistuuli ja sadekuurot yhdistettynä huonoon ennusteeseen karsi varmaan suurimman osan paikalle aikoneista tulijoista. Kelistä huolimatta joka päivä lennettiin, lauantai iltana jopa kohtalaisissa olosuhteissa. Tapahtuman päätähtenä oli tälläkertaa Pegasus Quantum, jolla kyllä pärjäsi huonommassakin säässä.
Joitakin luentojakin pidettiin, Pekka Vartia esitteli uusinta versiota tulevasta liidin-OPSista, koulutusnäkymistä keskusteltiin,  Toni Mäkelä puhui traikkien sähköjärjestelmistä ja huolloista ja Toni Rikkonen kertoili koneen hausta Englannista.
Toistemme koneisiin tutustuttiin ja tyyppilentoja lennettiin, syötiin hyvin ja käytiin savusaunassa.

Paikalla oli viisi traikkia tälläkertaa. Ensi vuodestakin keskusteltiin ja tuumittiin, että sopivampi ajankohta olisi viikko Jämi-fly innin jälkeen, ehkä säät silloin olisivat paremmat.

Suuret kiitokset talkooväelle ja kaikille osallistuneille!  Viikonloppu meni nopeasti ja mukavasti, nyt nukkumaan univelkoja.

Tapani Kokkonen, yksi talkoolainen.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod