Ultra-A...

Aloittaja HBC21, joulukuu 23, 2007, 21:23:43

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

HBC21

Moi!

Onkohan kenelläkään tietoa miten mahtaa olla Trike kurssien laita vuodella 2008,onkohan kukaan
järjestämässä missäänpäin Suomea?


Make

Andrei Simonievits

Lainaus käyttäjältä: HBC21 - joulukuu 23, 2007, 21:23:43
Moi!

Onkohan kenelläkään tietoa miten mahtaa olla Trike kurssien laita vuodella 2008,onkohan kukaan
järjestämässä missäänpäin Suomea?


Make
Kannattanee kysellä tuolta Lapinlahden suunnalta.

Tapani Kokkonen

Oivoi... kyllähän meillä yritetään kurssia pitää, alkuvuonna urakoidaan mitä ehditään. Mutta jossain vaiheessa menee taas aikataulut täyteen, eli ei mahdu uusia mukaan. Kalusto pidetään iskussa, elikkä jos se uusi ope saadaan jostain, niin sitten helpottaa. Kaikki opetuskelposiet henkilöt saavat ilmottautua meille töihin. Kiitos. Nyt siis ehditään kouluttaa vain jo aiemmin ilmoittautuneet, valitettavasti.

Tapani

PVartia


Kun opettajista ja koulutuskerhoista on pulaa, niin muistuttaisin, että Ultra-A siirtyy liitimien kanssa samaan parhaaseen A-luokkaan eli liidinmääyräyksen alaiseksi. Tässä vaiheessa opettamiskykyisten ja -kelpoisten olisi ihan hyvä kimpassa miettiä, millaisella koulutusohjelmalla he haluavat jatkossa kouluttaa.

Minulta voi kysellä liidinmääräyksen tilasta ja valmistelluista koulutusvaatimuksista ja voin avustaa tekstin muotoilussa. Valmisteluun on myös varattu rahoitustakin.

Kun saadaan nuo koulutusohjelmat lajiin ja mietittyä vielä myös opettajien vaatimukset, niin varmaan alkaa muissakin kerhoissa alkaa olla mahdollista aloittaa koulutusta. Esim. riippuliito-opettajakokemus tai yhdistettynä trikekokemukseeen voisi joillain ehdoilla onnistua yhdistää.

Ilman noita uusia papereita ei homma juuri voi laajeta. SIL kun ei voi tällaista prosessia itse hoitaa ilman kunnollista lajin koulutuksen asiantuntemusta, jota ei toimikunnassa nyt ole käytettävissä.

Tiedoksi vielä, että liidinopettajt kokoontuvat Saloon 16-17.2 ja trikeopettajat ovat myös tervetulleita ja toivottuja joukkoon. Mulle voi ilmoittautua, tämän viikon aikana mieluiten.

Pekka Vartia, [email protected]

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod