VW 1.9 Tdi Diesel

Aloittaja Toma, lokakuu 15, 2003, 13:03:51

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Toma

Olisi 5000km ajettu VW 1.98 Tdi Dieselmoottori tarjolla vaikka 172:sen dieselöintiprojektiin. koska itsellä ei nyt kertakaikkiaan aika riitä  :(

Kone on tehty lentokonekelpoiseksi Virtasen konepaja, eli siitä on poistettu elektroniikka ja ruiskutuspumpun kapasiteettia on lisätty. Stumppari on myös modifioitu niin että nyt se sammuu virtaa syöttämällä eikä päinvastoin niin kuin autossa.

Olisin valmis luopumaan koneesta 3500 e hintaan

puhelimella: 050-3865368 sähköpostilla tai tämän foorumin kautta saa kiinni.
Terveisin
Tom Arppe

Ami

Hei! Rakentelen ilmatyynyaluksia ja tarvitsen mieluiten dieseleitä. Mikä Virtanen on tehnyt muutokset koneeseesi? Mikä on teho ja kierrokset nyt ja hinta millä luovut koneesta. En tarvitse mitään ilmailukelpuutuksia moottoriin.
Terv Ami 0400-551259

Toma

Kysessä on Sipoolainen Autoinsinööri Erkki Virtanen joka on elänyt ja hengittänyt dieseleitä koko elämänsä, juttua tuosta löytyy täältä.

Ilmailukelpuutuksia moottoriin ei ole se on vain tavallinen autonmoottori joka on modifioitu hieman paremmin lentokäyttöön sopivaksi. Syöttöruuvia vääntämällä tehoa siitä saa 105 - 130hv kierrokset lienevät jossian 3500-4000 rpm hujakoilla paras vääntö on jo siinä 1900 RPM kohilla. Oheisessa kuvassa lähinnä totuutta on punainen käyrä.
Hinnasta en haluaisi tinkiä paljon, mutta jos nopeata kauppa teet niin voin luopua siitä 3000€ koska tarvitsen rahaa toisen moottorin ostoon.

Mikä sinun tehontarve on? löytyis pari muuta moottoria siinä 80Hp teholuokassa katso .pdf liite
Terveisin
Tom Arppe

Toma

Nyt tämä moottori menee sitten myyntiin venepuolelle koska sinne tällä on vientiä sopivasta "marinointisarjasta" johtuen.

Mielummin sen kyllä myisin ilmailukäyttöön... joten jos jollain on dieselöintiprojekti koneeseen niin kannattaa reagoida nopsaan jos haluaa hyvän ilmailukäyttöön modatun kiisselin
Terveisin
Tom Arppe

Jarno Lantela

Hei,

Mitähän tuo painaa (onko tarvittavat apulaitteet mukana)?

t: Jarno

Toma

142Kg taisi olla kun punnittiin se taannoin, Kaikki apulaitteet on mukana, paitsi jäähdytin (vesi siis, välijäähdytin on kyllä) koska se pitää kuitenkin "viritellä" asennukseen sopivaksi.
Terveisin
Tom Arppe

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod