Ilmailufoorumi

Kauppapaikka => Experimental/Ultrakevyt/yleisilmailu -aiheisia kaupallisia tiedotteita => Aiheen aloitti: Aki Suokas - joulukuu 06, 2016, 13:57:46

Otsikko: Turvallisuusvaruste Trigiltä
Kirjoitti: Aki Suokas - joulukuu 06, 2016, 13:57:46
ADS-B signaali on S-transponderissa se joka kertoo muille koneillä sinun tarkan paikkasi.  Tähän tarvitaan yleisnimellä ACAS oleva laitteisto, joka on pakollinen kaikissa isommissa koneissa.
Tarkkaa ADS-B out signaalia varten tarvittava GPS paikkatieto on tähän asti vaatinut  >2 k€ laitteen, mutta nyt  Trig on aloittamassa toimitukset kohtuuhintaisen GPS vastaanottimella TN-72, jolla on TSO hyväksyntä.
Sen avulla sinun koneesi näkyy tarkasti ACAS laitteella varustetuissa muissa koneissa. Ja ne osaavat varoa ja väistää sinua, ilman lennonjohdon apua.
Tarkempaa tietoa minun sivuilta (http://www.windcraft.fi/trig/index.html) (http://www.windcraft.fi/trig/index.html)  tai  [url=https://www.trig-avionics.com/products/tn72/]Trig:n sivuilta (englanniksi) (http://www.trig-avionics.com/new-tn72-gps-receiver-launched-at-flyer-live/)[/url]. Katso myös Trigin  EVA projektikuvaus (http://www.trig-avionics.com/features/project-eva/) .
Hintataso tulee olemaan < 500 euroa (sis ALV, ilman antennia).  Tarkentuu myöhemmin.

Otsikko: Vs: Turvallisuusvaruste Trigiltä
Kirjoitti: Aki Suokas - kesäkuu 20, 2017, 20:53:13
Trig TN72 on nyt toimituksissa.  Hinnaksi tuli 440 €, sis alv.  TSO antenni 410 € sis alv.
Tietoa (http://www.windcraft.fi/trig/index.html)
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod