Ilmailufoorumi

Huolto ja vikafoorumi => Huolto ja vikafoorumiin => Polttoainejärjestelmät => Aiheen aloitti: Lapin Leonardo - joulukuu 30, 2009, 15:17:38

Otsikko: Imuilman vaimennin
Kirjoitti: Lapin Leonardo - joulukuu 30, 2009, 15:17:38
Imuvaimentimen putket liikkuneet ja hanganneet ilmansuodattimen verkon rikki, verkosta voi irrota palasia. Tarkistakaapa!
Otsikko: Vs: Imuilman vaimennin
Kirjoitti: Jari Lindevall - joulukuu 01, 2012, 09:13:53
Ongelma poistuu kun vaihtaa tilalle laajemman K/N ilmansuodattimen jos asennustila sen sallii, sinänsä huono juttu on tuo imuputkien hankaaminen, kun kone syö kaikki irtoavan materiaalin kitusiinsa jopa tuota alumiiniverkkoa myöten, sekä ensimmäisen kuvan perusteella pitempi putki on osunut ilmansuodattimen "kanteen" ja todennäköisesti ilman saanti pitemmällä putkella on ollut todella heikkoa kun sen reikä on ollut "tukossa" ilmansuodattimen kantta vasten.
Eli ilmansuodatin on liian lyhyt heti alkuunsa.

Kiinnittäkää myös huomiota että ko. suodatin on myös ns. huollettavaa tyyppiä ja se on huollettuna suodatin osaltaan punerava ja likaisenä tumman harmaa tai jopa musta.
Tähän tarkoitukseen myydään ainakin K/N huoltokittiä jossa on pesuaine ja ilmansuodatinöljy sekä ohjeet kyseiseen puhdistus operaatioon.
Ja ko. suodatinhan on lähes ikuinen jos vaan sen huoltaa säännöllisesti ja se ei hankaa mekaanisesti mihinkään.

Ps. huoltoon tarkoitettuja kittejä löytynee hyvin varustetuista autotarvike liikkeistä mm. Motonet tai muistaakseni mm. Aero techosta .
Otsikko: Vs: Imuilman vaimennin
Kirjoitti: Jari Lindevall - joulukuu 01, 2012, 16:54:12
Tällä lisää tietoa huollettavasta K/N ilmansuodattimesta:
      http://www.knfilters.fi/universal_air_filters.htm (http://www.knfilters.fi/universal_air_filters.htm)
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod