Ilmailufoorumi

Kauppapaikka => Myydään => Aiheen aloitti: Toma - toukokuu 07, 2008, 17:56:56

Otsikko: Myydään palstan käyttö sekä käytös sääntöjä.
Kirjoitti: Toma - toukokuu 07, 2008, 17:56:56
Terve lentäjät,

Kritiikkiä
Viime aikoina on nähty hieman turhia kommentteja ja vastauksia myynti-ilmoituksiin, joten käydäänpä muutama perusasia läpi.
En haluaisi poistaa mahdollisuuden kysellä/vastata myynti-ilmoituksiin koska juuri se yksi kysymys/vastaus voi olla monen mielessä ja ajaa täten sekä myyjän että ostajan etuja.
Teknisesti tämän mahdollisuuden poistaminen on täysin mahdollista, ja kai sen joudun tekemään jos ei julkisissa kysymyksissä pysytä asialinjalla.
Jos tunnette että olette tulleet kohdelluiksi kaltoin, niin hoitakaa se kuntoon yksityisviestein, ei julkisella foorumilla, jookos.

Kaupallisuus
En ole ilmailu.org:ssa vetänyt mitenkään tiukkaa linja kaupallisuuden suhteen, koska se on minun mielestäni juuri kaupallisuus joka on puhaltanut uutta elämää eteenkin ultrapuolelle. Ja välillä on ostettava jotain, kun ei ihan kaikkea voi tehdä itse, ja tällöin on kiva olla paikka mistä etsiä.

Semmoisen linjavedon voisi tässä kuitenkin tehdä että suoranaiset mainokset ja tiedotukset pysyvät tuolla Kaupallisia tiedotteita (http://www.ilmailu.org/index.php?option=com_smf&Itemid=26&board=20.0) puolella. Pelkkä linkki valmistajan/maahantuojan kotisivuille ei ole myynti-ilmoitus, se on tiedotus.

Sitten vielä muutama perusasia myynti-ilmoituksesta (kyllä te tämän tiedätte kunhan nyt lämpimikseni kerron)


Muista kuva


Hyvä kuvaus


Keksi hinta


Yhteystiedot



Muistakaa myös että sillä joka tekee ilmoituksen on myös oikeus  poistaa kohde kun se on myyty, vaihtoehtoisesti voit tietysti säilyttää myynti-ilmoituksen referenssinä eteenkin jos kohteesta on kehittynyt rakentava keskustelu, mutta laita silloin viestin otsikon alkuun sana "MYYTY" niin ei tule turhia soittoja.

Hyviä Kauppahetkiä!
Otsikko: Vs: Myydään palstan käyttö sekä käytös sääntöjä.
Kirjoitti: Toma - helmikuu 11, 2011, 00:16:37
Nyt olen johtuneesta syystä lisännyt teille mahdollisuuden lukita itse kirjoittamanne myynti-ilmoitus jolloin kukaan ei voi kirjoittaa siihen postiin vastauksia. Käyttäkää sitä harkiten koska mielestäni on hienoa jos voi kyselä lisätietoja myytävästä tavarasta.

Lukituksen voi asettaa päälle kuvan näyttämästä "naksusta"

Mikäli haluatte jäkeenpäin muuttaa ilmoitusta teidän on avattava lukitus vasemmalla alhaalla olevasta linkistä

Powered by SMFPacks Menu Editor Mod