Ilmailufoorumi

Kauppapaikka => Experimental/Ultrakevyt/yleisilmailu -aiheisia kaupallisia tiedotteita => Aiheen aloitti: Samulijp - syyskuu 18, 2008, 16:42:21

Otsikko: SCANFLYERS.COM - DynAero MCR ULC hakureissu Ranska-Suomi & tehdas.
Kirjoitti: Samulijp - syyskuu 18, 2008, 16:42:21
Scanflyers.com esittää: MCR tehdas ja ULC koneen haku Ranskasta

21.9. lähdemme hakemaan MCR ULC konetta Suomeen Ranskasta. Toivottavasti kelit suosivat ja saamme koneen nopeasti kotiin Malmille. Kone on onneksi nopea ja kevyt: tyhjäpaino 264kg sisältäen hydraulisäätöisen vakiokierrospotkurin, pelastusvarjon, valot, radion, gps:n, transponderin, jne. joten tässä ultra jonka kuormattavuutta ei voi moittia. LSA hyväksyttynä toki kuormattavuus taas nousee.

Yritän dokumentoida MCR:n hakureissua sekä kuvina että tekstinä, joten kannattaa seurailla saittia www.scanflyers.com (http://www.scanflyers.com) ja tutustua muutenkin valikoimaan. Pitäkää peukkua aurinkoisille keleille, niin ei tarvitse maistella bratwurstia ja saksalaista olutta montaa viikkoa  (b)

MD3 Rider eli "Turbo Ikarus" lentää kovasti ja kotikenttänä toimii Malmi. Tervetuloa tutustumaan tähän liukkaaseen ja hyväkäytöksiseen Italiattareen.  :thumbsup:

MCR ULC
http://www.scanflyers.com/index.php/mcr/mcr-ulc-linkki (http://www.scanflyers.com/index.php/mcr/mcr-ulc-linkki)

Ja DynAeron tehtaalle pääset tutustumaan täältä! Luvassa paljon hiilikuitua vakuumissa ja rakenteen paljastelua.
http://www.scanflyers.com/index.php/uutiset/1-latest-news/69-dynaero-tehdas (http://www.scanflyers.com/index.php/uutiset/1-latest-news/69-dynaero-tehdas)

Parhain Terveisin,
Samuli Pänttäjä
Scanflyers.com

(http://www.scanflyers.com/images/004.jpg)
Otsikko: Vs: SCANFLYERS.COM - DynAero MCR koneiden tehdaskierros
Kirjoitti: Samulijp - syyskuu 23, 2008, 10:16:05
MCR ULC hakumatka Ranska-Suomi. Osa 1


(http://www.scanflyers.com/images/Darois/4.JPG)

Täällä lisää kuvia:
http://www.scanflyers.com/index.php/uutiset/1-latest-news/70-mcr-haku-1 (http://www.scanflyers.com/index.php/uutiset/1-latest-news/70-mcr-haku-1)
Otsikko: Vs: SCANFLYERS.COM - DynAero MCR koneiden tehdaskierros
Kirjoitti: Samulijp - syyskuu 25, 2008, 11:27:43
MCR ULC hakumatka Ranska-Suomi. Osa 2

Ja matka jatkuu! Tänään torstaina starttaamme MCR:llä kohti Suomea. Ensin Saksaan, sieltä Tanskaa ja taas edelleen Ruotsin kautta Suomeen. Koelentojen perusteella kaikki tehtaan antamat suoritusarvot ja painot ovat kerrankin 100% oikein! Saimme jo VAAKALENNOSSA gps:n näyttöön maanopeudeksi 277km/h! Tämä kone on älyttömän nopea ultraksi ja laskusiivekkeiden teho täytyy todeta itse. Turbulenssin läpi voi lentää mainiosti ilman käsiä: kone on niin vakaa että se korjaa itse poikkeamat. Ohjaimet ovat herkät ja pienillä liikkeillä saa lennettyä makeita liikkeitä. Unelmien kone allekirjoittaneelle. Tästä ei enään pelit parane. Ei ihme että näitä on myyty jo satoja ympäri maailman.

Tästä osaan 2
http://www.scanflyers.com/index.php/uutiset/1-latest-news/71-haku-2 (http://www.scanflyers.com/index.php/uutiset/1-latest-news/71-haku-2)

(http://www.scanflyers.com/images/Darois2/1.JPG)
Otsikko: Vs: SCANFLYERS.COM - DynAero MCR koneiden tehdaskierros
Kirjoitti: Samulijp - syyskuu 26, 2008, 00:38:38
MCR ULC hakumatka Ranska-Suomi. Osa 3

Torstaina kaikki saatiin testattua ja viriteltyä joten pääsimme aloittamaan matkan Ranskasta kohti Suomea. Ensimmäinen legi oli mahtava. Tiukassa vastatuulessa pinnalla FL75 painoimme yli kahdensadan maanopeudella kohti Saksaa ja vielä on top. Kaunista, kivaa ja nopeeta. Mikäs siinä matkaa taittaessa. Saksassa tutustuimme DynAeron Saksan kauppiaaseen ja jatkoimme Föhrenistä matkaa kohti Dammea, pohjoiseen. Koska lähdimme matkaan vasta iltapäivällä, päätimme 700km riittävän ensimmäiselle matkapäivälle. Dammesta löytyikin kaikki tarpeellinen ja vähän päälle. Jack Danielsia moikattuamme poikkesimme Laphroaigh kylän kautta unten maille, plaani valmiina seuraavan päivän koitoksia varten.

Osa 3:
http://www.scanflyers.com/index.php/uutiset/1-latest-news/72-haku-3 (http://www.scanflyers.com/index.php/uutiset/1-latest-news/72-haku-3)
Otsikko: Vs: SCANFLYERS.COM - DynAero MCR ULC hakureissu Ranska-Suomi & tehdas.
Kirjoitti: Samulijp - syyskuu 30, 2008, 10:52:29
MCR ULC hakumatka Ranska-Suomi. Osa 4 - Grande Finale

Saksan Dammessa viihdyimme hienosti ja odottelimme hernerokka sumun hälvenemistä pitkälle iltapäivään. Vihdoin pääsimme jatkamaan matkaa ja lensimme suorinta reittiä Tukholmaan asti, jonne tulimme laskuun juuri ennen auringonlaskua. Skavstan kenttä oli mukava tuttavuus, mutta Tukholman vierailijoiden kannattaa silti mennä Brommaan taikka Barkarbyhyn niiden läheisyyden vuoksi. Skavstasta Tukholmaan on tunti autolla ja puolitoista tuntia bussilla.

http://www.scanflyers.com/index.php/uutiset/1-latest-news/73-haku-4 (http://www.scanflyers.com/index.php/uutiset/1-latest-news/73-haku-4)

(http://www.scanflyers.com/images/Tanska-Ruotsi/1.JPG)

(http://www.scanflyers.com/images/Tanska-Ruotsi/12.JPG)
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod