Ilmailufoorumi

Ilmailufoorumi => Yhdistystoiminta, kurssit ja tapahtumat => Tiedotuksia ja kommentteja => Aiheen aloitti: Simo Piiroinen - marraskuu 02, 2004, 19:45:39

Otsikko: TOISTO
Kirjoitti: Simo Piiroinen - marraskuu 02, 2004, 19:45:39
Voisko joku siivota myydään ja ostetaan palstaa? Jotkut näyttävät olevan sitä mieltä, että kertaus on opintojen äiti, eli laittavat saman
ilmoituksen moneen kertaan, jolloin vanhemmat ilmoitukset eivät näy plaraamatta, ellei näytössä ole hirmuisesti pikseleitä.

Simo
 
Otsikko: TOISTO
Kirjoitti: Jyri Huttu - marraskuu 03, 2004, 22:29:18
Asiaa, Simo.

Kun keskusteluun osallistuja havaitsee klikkailleensa 2 tai 6 samaa viestiä keskustelualueelle, hän kykenee poistamaan ylimääräiset viestit pois viestin oikeassa ylälaidassa näkyvää Delete-painiketta hyväksikäyttäen. Ainakin toimiessaan välittömästi.  Toimin itse näin, kun tahtomattani (huolimattomuuttani, viestin perillemenon voi tarkistaa toisella selainikkunalla) tein triplat.

Ongelmat johtuvat siitä, että foorumi ei tuntemattomasta syystä hyväksy viestiä aina ensimmäisellä kerralla lähetetyksi, foorumiengine murjaisee vastauksena punaisen virhetekstin. Todellisuudessa viesti on jo todennäköisesti keskustelun jatkona. Virheilmoitukseen kirjoittaja reagoi lähettämällä viestin uudemman kerran - aina niin kauan kunnes viesti näyttää menneen läpi.

Epäselvissä tilanteissa voi tarkistaa lähetysyrityksen jälkeen tulokset avaamalla uusi selainikkuna samaiselle sivulle ja tarkistamalla sieltä käsin viestin perillemeno.

/jhuttu
Otsikko: TOISTO
Kirjoitti: Ansis - marraskuu 16, 2004, 17:21:12
Kauppapaikassa ei näköjään voi poistaa viestejä, lisäksi herjaa "mail error" vaikka viesti on mennyt perille.
Otsikko: TOISTO
Kirjoitti: Ansis - marraskuu 19, 2004, 18:36:02
Tarkemmin tutkittuna alareunassa näkyy "moderaattori asetuksia" josta alasvirittämällä löytyy poisto.
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod