Ilmailufoorumi

Ilmailufoorumi => Off-Topic – Huumoria löysäpipoisille => Aiheen aloitti: Toni Heikkinen - toukokuu 13, 2010, 21:20:29

Otsikko: Liikennelentäjäksi
Kirjoitti: Toni Heikkinen - toukokuu 13, 2010, 21:20:29
Hyvää iltaa. Minulla on ollut aina haaveena päästä liikennelentäjäksi. Haetaanko lentäjäkouluun peruskoulun päättötodistuksella vai ammattikoulun todituksella? Peruskoulun todistuksen keskiarvo oli jotakin 7, niin onko minulla mitään mahdollisuuksia lentäjäksi. Mitään terveydellisiä esteitä minulla ei ole, ainakaan tässä vaiheessa, mutta toivon kyllä todella että ei tulekkaan.
Otsikko: Vs: Liikennelentäjäksi
Kirjoitti: pimattil - toukokuu 14, 2010, 09:28:26
Peruskoulun päättötodistus ei varmatikaan ole este, jos ja kun on sen jälkeen muuta koulutusta. Niitä muita kokeita soveltuvuuteen riittää sitten aivan riittävästi todistamaan kykysi... Koska kysymykseesi on vastattu jo aika monta kertaa, niin vilkaise nämä lävitse ja kerro sitten jäikö vielä jotain kysyttävää?

http://www.opintoluotsi.fi/kysytyimmat_ammatit/liikennelentaja/ (http://www.opintoluotsi.fi/kysytyimmat_ammatit/liikennelentaja/)
http://www.flightforum.fi/forum/index.php/topic,86551.0.html (http://www.flightforum.fi/forum/index.php/topic,86551.0.html)
http://www.flightforum.fi/forum/index.php/topic,70909.0.html (http://www.flightforum.fi/forum/index.php/topic,70909.0.html)

Huomaa, että osa tekstistä voi olla vanhaa, joten mm. hinnoissa ja työpaikan todennäköisyydessä varsinkin voi olla tapahtunut muutoksia. Vaatimukset sinällään tuskin ovat paljon vuosien varrella muuttuneet.
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod