Forum > Off-Topic – Huumoria löysäpipoisille

Lentävä moottoripyörä

(1/2) > >>

Toma:
Lentävänä moottoripyöränäkö sitten autogirot tunnetaankin tuolla ulkomailla... oikein patentoitu ja kaikki, näin Texasissa... mielenkiintoista
Mitäköhän liikkuvat tykkäisivät jos tuolla päräyttelis motaria pitkin ja kun ruuhka (tai tutka) iskee niin eiku yläilmoihin.Petri Ahonen:
 ;D ;D ;D Hieno idea! Hmmmmh mullahan olisi Jeep Cherokee vm-82.... siihen roottorit ja......

Ansis:
Tuosta tuli mieleeni Speden leffa Leikkikalugangsteri, jossa Spede lensi Tervamäen gyrolla duuniin leikkikalutehtaaksi lavastettuun Fazerin karkkitehtaan pihaan.

Pieni huomio leffapätkistä. Ne kannattaa laittaa linkillä, koska muuten kulutetaan kaistaa turhaan uusilla katselukerroilla.

Toma:

--- Lainaus käyttäjältä: Ansis - Maaliskuu 17, 2006, 14:09:29 ---Pieni huomio leffapätkistä. Ne kannattaa laittaa linkillä, koska muuten kulutetaan kaistaa turhaan uusilla katselukerroilla.

--- Lainaus päättyy ---

Noh, se ei ole ilmailu.org:in kaistaa koska nuo leffat ovat linkkeja suoraan alkuperäiseen paikkaan, jolloin käytetään niitten kaistaa. Kulutetaan kyllä katselijan, eli teidän, sisääntulevaa kaistaa mutta siitähän maksetaan joten koko kaista käyttöön vaan ;-)  ja voihan siitä painaa stoppia....
myönnän että on vähän ärsyttävää että se menee päälle itsestään, pitää tutkia jos sen voi estää.

Petri Ahonen:

--- Lainaus käyttäjältä: Ansis - Maaliskuu 17, 2006, 14:09:29 ---Tuosta tuli mieleeni Speden leffa Leikkikalugangsteri, jossa Spede lensi Tervamäen gyrolla duuniin leikkikalutehtaaksi lavastettuun Fazerin karkkitehtaan pihaan.

Pieni huomio leffapätkistä. Ne kannattaa laittaa linkillä, koska muuten kulutetaan kaistaa turhaan uusilla katselukerroilla.

--- Lainaus päättyy ---


Leikkikalugangsteri on syyllinen siihen että pienenä liekkinä palanut lentämisfriikkiys roihahti täyteen paloon kymmenvuotiaan pojan sielussa.
Asiaa ei yhtään parantanut se että EFKK:lla piti majaa yksi ATE-3:n.
Kun tulin siihen ikään että lupakirjasta olisi voinut haaveilla, oli se jo myyty :'(   Missähän se nykyään lieneekään...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod