Tutuille vihjailusta

Aloittaja Ansis, maaliskuu 03, 2006, 12:13:28

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Ansis

Koska Mika P on ollut foorumimme käyttäjä joulukuusta 2005 ja lähettänyt sille ennen verenpainetta nostanutta "tuttavallista naljailua tjsp" n. 45 viestiä, pidin kyseistä herraa jo riittävän tuttavallisena kommentoidakseni hänen kommettiaan rivien välistä tulkittavasti.

Valitettavasti ilmailu harrasteena tuntuu vetäneen monia muita harrastuksia enemmän puoleensa tosikoita, jotka ei osaa lukea rivien välistä. Toki joukossa on humoristejakin, mutta keskimääräistä vähemmän. Lisäksi rakentava kritiikki saa helposti aikaan torjuvan asenteen, katkeruutta ja kyräilyä selän takana.

Tällä foorumilla on onneksi mennyt kauan, ennen kuin on huudettu äitiä tai moderaattoria apuun.
Johtunee ilmeisesti käyttäjien ikärakenteesta sekä viranomaistahojen parkitsemasta selkänahasta ;-)

My mind is willing, but purse is weak.

Juha Pysäys

Olen samaa mieltä, ehdottaisin, että meille humoristeille tehtäisiin oma palsta kirjoitteluun, jonne tosikot ei pääse.... ;D

Ari Simonen

Lainaus käyttäjältä: Juha Pysäys - maaliskuu 04, 2006, 15:59:56
Olen samaa mieltä, ehdottaisin, että meille humoristeille tehtäisiin oma palsta kirjoitteluun, jonne tosikot ei pääse.... ;D
Sellainenhan on jo ...jippiin ilmailufoorumi ;D

Juha Pysäys


Jyrki Viitasaari

Parahin Vihdinpuoleinen Tuttu!

Se on vaikea laji tuo julkinen kirjoittaminen. Jos siinä vielä viljelee sarksamia, vaikeutuu se entisestään, sillä se laji huumorista edellyttää myös vastapuolelta älykkyyttä.
Tiedä myös se, että sinut tunnetaan täällä osaavana ilmailijana ja  lennonopettajana, joten sinun pitäisi tuntea vastuusi heitoistasi, sillä joku voi käsittää ne ihan oikeasti neuvoiksi. Jos siis jaksat, niin tee selväksi se, milloin on kyse mielipiteestäsi. Tiedetään, on vaikeeta olla nöyrä, jos on niin hyvä!
Huomaa puuttuvat hymiöt.

Turvallista kyytiä!

P.S. Ylläpitäjien linja on toistaiseksi ollut melko laajakatseinen, mitä mielipiteisiin tulee  ja meihin kohdistunet henkilökohtaisetkin on hampaita kiristellen nielty. Toivotaan, että keskustelu jatkuu vilkkaana, tahdikkaana, rentona ja asian ympärillä!
Jyrki Viitasaari

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod